2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
عزیزم من مادرم ۴۰ سالگی یائسه شدنش شروع شد این دوستتون که کاناداست با وجود اینکه سنش بالاست هنوز سطح ...

عزیز دلم خواهرمن ۸ساله ازدواج کرده هی بهش گفتیم بچه بیار گفت به شما چه الان تحت نظر دکتر بهش گفتن باید زودتر میووردی عزیزم هرچی صلاحه خودتو همسرته ودلت می گه انجام بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ی چیزی بگم اگه هممون اومدیم اینجا می خوایم راهکار بهم بدیم که از مشکلاتمون کم شه وحل شه لطفا ی کم با درایت ومهربونانه باهم حرف بزنیم من هرتاپیکی که می رم جروبحثه بیاید واقعا مشکل همو حل کنیم حالا هرچی هست 

۲۰ سالمه ولی واقعا دلم بچه میخواد خیلی شدید 

ن بابا خيلي زوده 

من گفتم حتما سنتون بالاس 

ب هيچ وجه تو ٢٠ سالگي و شرايط الان مملكت اين كارو نكن چون اصلا لزومي نداره 

ازمايشت اگ واجب نيست حتما زود بدي پول جمع كن بعدا بده اگ واجبه فقط برا ازمايشت طلا بفروش چون سلامتيت مهمه 

وگرنه تو ٢٠ سالگي چ چيز واجبيه برا بچه تنها طلاتو بفروشي ك سرمايتونه ن برا اينكه طلا داشته باشيا نه 

چون وقت داري هنوز و ادم از فرداش خبر نداره 

فعلا اول زندگيتونه خيلي جا داريد

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️

عزیزم من قبلا تو این تاپیکت نظر گذاشتم، شما فک کنم تصمیمتو واسه بچه دار شدن گرفتی دفعه پیشم گفتم تنها شما و شوهرت میتونید تصمیم بگیرید پس چرا اینجا از آدمای متفاوت نظر خواهی میکنید؟ طبق کامنتایی که از شما دیدم با نظرای مخالف یه جور خاصی بحث میکنی یه حالت دفاع و جبهه گرفتن. 

شما اگه میخوای بچه بیاری بیار کسی غیر از شما و همسرت خرجشو نمیده و بزرگش نمیکنه 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عزیزم شماهنوز سنی نداری که یکم صبرکن پس انداز کن طلاتم نفروش بزار یه پس انداز داشته باشین بچه الان ت ...

چطور جرات میکنی بگی خودخواهی اتفاقا من خودخواه نیستم خودخواه کسیه که فشار میاره به پدر و مادرش تا جهیزیش کامل نشه نمیره سر خونه زندگیش خودخواه کسیه که یه پسر خوبو به خاطر بی پولی جواب منفی میده خود خواه کسیه که کالسکه ۱۰ میلیونی واسه بچه اش میگیره و به خودش افتخار میکنه در حالی که مردم واسه یه میلیون میرن زندان و واسه یه لقمه نون از گشنگی میمیرن چرا فقط خودتون و خودتون مهمید چرا دیگران اهمیتی ندارن 

همسر من مغازه تعویض روغن داره خیلی کم میکشه رو قیمتاش در صورتی که مغازه نزدیکش وقتی بری زیر ۴۰۰ تومن نمیای بیرون چونکه میبینه طرف میاد راننده تاکسی میگه از صبح ۵۰۰۰ تومن درآوردم سه تا بچه داره چطور میشه از اون ۲۰ تومن سود گرفت اره شاید اگه من و همسرمم به شکلی که شما خودخواهید خودخواه بودیم الان وضعیتمون خیلی بهتر از این حرفا بود 

میدونی من از این لحظه به بعد به حرفای شما گوش نمیکنم چون بچه ای که به روش شما بزرگ بشه قطعا خودخواهی شبیه به خودتون میشه 

لایک لطفا

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
حساب و کتابشو کردم خرج نینی رو داریم هزینه گنده مثلا ۱۰ میلیون ازمایش و اینا رو نداریم 

یه کم توی هزینه ها مدیریت کن حالا  نه برای بچه برای اینده خودتون. ولی وقتی بچه بیار که مطمئن باشی از پس مخارجش برمیایی. بیمه تکمیلی درست کن خیلی خوبه. فکر کنم سامان خوب باشه. میتونی فقط برای خودت رد کنی که هزینه های بارداری و زایمان و.ویزیتها را پوشش بده. بعد که نینیت اومد  اقدام کن برای بیمه تکمیلی نینی. برای چکابها و ویزیتای ماهیانه ش. ان شاا... که همیشه سالم باشه و فقط چکاب بره. مثلا رستوران یکی در میون کن. غذا به اندازه بپز که دورریز نشه. میوه به اندازه بخر که خراب نشه بریری.چیزی بخر که واقعا احتیاج داری. نمونه تاریخش بگذره. کارهایی که خودت نیتونی انجام بدی نده بیرون. اتفاقا خیلی لذت داره. مثلا رنگ کردن مو. الان دیگه به لطف اینستا خیلی کارا راحت شده. و دستورالعمل هر چیزی در دسترسه.

عزیزم خارج از کشور از لحظه ای که بچه به دنیا میاد دولت براش اون بچه مثله گنجه یه سری کشورا حتی از ما ...

بله این ببعد هم میبینم ولی مگه من از آینده خودم خبر دارم که اینده بچه رو تضمین کنم حتی پیامبرا هم نمیتونستن آینده بچشونو تضمین کنن خود رییس جمهورم نمیتونه چون ممکنه هر اتفاقی بیفته آیا شاه با اون همه دارایی تونست اینده بچه هاش رو تضمین کنه ؟!

اولا جا داره یه تبریک بگم بهتون

چون دارید از زندگیتون لذت میبرید، با توجه به توانایی که دارید.

دوما حتما چیزای واجب و لازم رو در نظر بگیرید

توی این دوسال چطوری گذروندید، فقط یکم به خودتون فشار بیارید و تحمل کنید، یه چندتا چیزای خیلی خیلی ضروری رو بخرید...

اگه تونستید اونارو هم قسطی بردارید

سعی نکنید بخاطر هر چیزی و هر کاری پول زیاد خرج کنید

نمیگم پول بده

پول وقتی بده که زیادی بخاطرش نتونی از زندگیت لذت ببری

وقتی شما تونستید یه زندگی رو شروع کنید

و با کلی علاقه ۲ سال ادامه بدید

مطمعن باشید که از به بعد هم میشه

عرض کردم فقط رو چیزای خیلی خیلی واجب تمرکز کنید

و لزومی هم نداره یه چیز گرون بخرید

در حد متوسط

و در مورد بچه، من دقیقا اطلاعی از هزینه هاش ندارم

ولی مطمعنم بچه روزیش رو هم با خودش میاره

کم کم سعی کنید به فکر آینده زندگیتون هم باشید

هر چی درمیارید رو خرج نکنید، چون زندگی روزای خوب و بد زیاد داره...

زیادی شل بگیرید، ممکنه خدایی ناکرده ضربه سختی بخورید

نمیخوام نگرانتون کنم

ولی واقعیته

مخصوصا تو این شرایط اقتصادی

عزیزم به نظر من طلا نفروش برای دکور خونه پس انداز کن ببین خودت نمیتونی بری سرکار یا از این کار های خ ...

ممنونم عزیزم به خدا نمیدونم بعضی کامنت ها انگار طرف از پشت کوه اومده من نمیتونم مثل اونا زندگی کنم از هیچی لذت نبرم تا پولم جمع شه ماشین آنچنانی بخرم پزشو بدم واقعا در لحظه از زندگیم لذت میبرم و واقعا از اونا هم شاد ترم مگه آدم چقدر زندگی میکنه که همش در حال حرص زدن باشه

واسه کار هم که گفتی واقعا شرایطشو ندارم هر کاری یه پول اولیه میخواد اگرم اون پول باشه حداکثر ماهی ۲ تومن بیفته گیرم باید کل زندگیمو بزارم براش تازه اگه شوهرم قبول کنه اگه کار گیرم بیاد 

بعد اون ماهی دو تومن دردی رو دوا نمیکنه نصفش فقط میشه خرج رفت و امد به سرکارم کلی هم میشه خرج غذا در ازای اینکه خونه نبودم و نتونستم غذا درست کنم  اگه میدونستم کار دولتی گیرم میاد حتما میکردم ولی من آدم شغل آزاد نیستم دقیقا برعکس شوهرم 

الان که و خونه پدر شوهرید خرج اضافی نکن پس انداز کن  رستوران  رفتن که چیز واجب نیست تو زند ...

نه واقعا اینا مال یکسال اول بود الان شاید ماهی یکبار برم هر وقت دلم میخواد بیرون غذا بخوریم اهدافمو میارم جلو چشم پشیمون میشم ولی بازم فرقی نکرده اوضاع 

چطور جرات میکنی بگی خودخواهی اتفاقا من خودخواه نیستم خودخواه کسیه که فشار میاره به پدر و مادرش تا جه ...

خب تو که روش خودتو میخوای پیاده کنی پس چرا تاپیک میزنی و از دیگران نظر میخوای برو هرکار خودت دوست داری انجام بده واللا

این نیز بگذرد.......