2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
نه خونه پدرشوهرم داده بهمون 

الان که و خونه پدر شوهرید خرج اضافی نکن پس انداز کن  رستوران  رفتن که چیز واجب نیست تو زندگی  من یکی می شناسم الان چند سال بچه دار نشده اول می گفت باید خوش گذرانی کنم  بچه نمی خوام الانم که می خواد نمیشه سنش هی داره بالا می ره  زن تا یه وقتی می تونه بچه دار بشه ولی مرد صد ساله هم بچه دار میشه

📌متولد ۷۷ نیستم 
آره واقعا اونا بهترین کارو میکنن نه ما تا وقتی زنده ایم باید بچمونو ساپورت کنیم و وظیفه محسوب میشه

اره والا تازه اونا بیشتر قدر پدر و مادرشونو میدونن 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من که میگم وظیفه س بچه بیاری ولش کنی!!!!اینجا ایران است عزیزم!!! خارج از کشور خیلی به همون جوون که م ...

خب شما مشکل داری عزیزم در آمد بالای سی تومن کاملا تو رفاهی اگه دلت بچه نمخواد بهونه های دیگه نیار شما برو خارج از کشور بچه بیار کسی مجبورت نکرده اینجا بین ما بی پول و گدا ها بیاری اگه انقد طرز تفکرت متفاوته 

دوست قشنگم، میگن بچه به زندگی برکت میده، پولش خودش میاد، فلان میشه بیسار میشه... اما با خودت و زندگی ...

اخه مگه همه مردم یکی دویست میلیون تو جیبشون میزارن بعد میرن تو جا 

واقعا بعضی ها کامنت میزارن یا هنوز ازدواج نکردن وضعیت اقتصادی رو درک نمیکنن 

یا اینکه هنوز از جیب مامی ددی شون پول میخورن 

یا اینکه شوهر بیچارشون کلی جون میکنه و کلی پول گیرش میاد و اصلا نمیتونن درک کنن هزار تومن هزار تومن پول درآوردن یعنی چی 

ببخشید که بی ادبانه حرف زدم ولی واقعا نمیتونم درک کنم این حد دور شدن مردم از هم دیگه رو طرف داره از گشنگی میمیره میره ۵۰۰ میلیون پول میده ماشین چینی آشغال گند میزنه به پول مملکت فقط واسه کلاس گذاشتن 

مگه با اینکارا پولی هم میمونه که ما بزاریم جیبمون بریم بچه دار شیم 

شما که میگی ۲۰۰ میلیون داشته باشی میخوام بدونم من الان ۲۰ سالمه شوهرم ۲۸ سال با حقوق ماهی ۳ تومن و ۶۰۰ قسط و خرج خونه چند سال دیگه ۲۰۰ میلیون میتونم جمع کنم 

هیچ کس ،هیچ کس نمیتونه تو این دوره و زمونه با حقوق ماهیانه اش پول گنده جمع کنه 

کسایی هم که میبینی پول گنده دارن خرید و فروشی کردن و به قولی از آب گل آلود ماهی گرفتن همین و بس 

عزیزم کاش یکم پایین تر از خودمونم ببینم توی همون خونه ای که ما هستیم همسایه داریم که مستاجر پدر شوهرمه سنش بالاست و ۲ تا بچه داره امسال سه تا مستاجر داشتیم که همسن ما بودن و زناشون حامله بود اتفاقا به نظر من کار درستی کردن نمیتونن که به خاطر پول بگن بزار چند سال دیگه آخرش پیر میشن و اجاقشون کور اونوقته که پشیمون میشن 

اگه همه مثل شما فکر میکردن علاوه بر اینکه نه من و نه شما نبودیم که با هم این بحثو بکنیم 

به احتمال زیاد انسان ها هم معدود پستانداران با عقل و هوشی میشدن که روی زمین زندگی میکردن و کمی بعد نسلمون منقرض میشد 

چرا عزیزم اتفاقا خیلی هم مهم هستن، دقیقا خونتو درست کن بچه فعلا نیار، از پیاما فهمیدم ۲۰ سالته، خیلی ...

عزیزم من مادرم ۴۰ سالگی یائسه شدنش شروع شد این دوستتون که کاناداست با وجود اینکه سنش بالاست هنوز سطح درکش پایینه چهار روز دیگه که دیگه پریود نشد و حسرت بچه خودش موند رو دلش میفهمه که این روانشناسا گاهی اوقات چرت و پرت زیاد میگن 

درضمن چرا ماهمش دنبال اینم ببینیم اینا که رفتن خارج چیکار میکنن مگه ما کانادا زندگی میکنیم که به سبک اونا پیش بریم 

درضمن این زندگی کسیه که وطنشو ترک کرده نه زندگی یه کانادایی !!!!

بعدشم اگر هم دوستتون بچه دار بشه در حق بچه ظلم کرده چرا که با فاصله سنی چهار دهه دقیقا وقتی که بچه نیاز به درک شدن داره میبینه که هیچ نقطه مشترکی با پدر و مادر پیرش نداره و وقتی که به جوونی میرسه خیلی زود خانوادشو از دست میده بلاخره تکنولوژی اینطور نمیمونه بازم پیشرفت میکنه و این مشکلاتی که ما با پدر و مادرامون با توجه به فاصله سنی کم داشتیم بعدا با فاصله سنی زیاد تبدیل به فاجعه میشه 

عزیزم تربیت هم مهم باشه یا هرچی. تو دلش آدم بعضی وقتا خیلی چیزارو میخواد و با خودش میگه چرا خوب مادر ...

بله عزیزم همه دوست دارن برای بچشون بهترین ها رو داشته باشن منم همین طور اما وقتی میدونم وضعیت از این بهتر نمیشه چرا الان که دلم بچه میخواد اقدام نکنم ؟

عزیزجان اولا شما خودت هنوز بچه ای  دوما  اخ حرصم میگیره وقتی یکی با امکانات مالی خیلی کم ...

عزیزم شما لازم نیست تز بدی که شوهرم چطور بره سر کار چون قطعا اینطور برای ما بهتره شوهر من مغز خوبی داره و در حال حاضر اختراعاتی داره که باید ثبت بشن درست نیست مثل شوهر شما بره و از بازو هاش کار بشه با مخش نشسته و کاری درست کرده که هم به دو نفر حقوق بده و هم خودش پولی بیفته گیرش 

درضمن به قول شما آدم خودش از فرداش خبر نداره ممکنه فردا جنگ هسته ای بشه 

پس کلا بچه نیاریم بهتره 😂🤔

جذب نیرو

استخدام حضوری و  غیر حضوری خانم و آقا

به تعداد محدودی کارمند خانم و آقا بصورت حضوری و غیر حضوری برای فعالیت در مجموعه‌ی کار آفرینان مجازی نیازمندیم #محدود

نوع کار : #ویزیتور #تبلیغ #تایپ #ترجمه #بازاریابی #آموزش #خدمات #فروش

حداقل مدرک : اول دبیرستان

نداشتن سابقه کیفری

زمینه فعالیت: کاریابی و اشتغالزایی

جهت استخدام به آیدی زیر در تلگرام

Estekhdamm12@

خارج از کشور شرایط یه جوریه که بچه‌ها از هجده سالگی میتونن مستقل باشن با کار پاره وقت و پروژه‌های د ...

کاملا درست میگی حرفتو قبول دارم ولی کی گفته که اوضاع قراره بهتر بشه که واسه اون صبر کنیم من حرفم اینه 

عزیزم الان بچه دار نشو بچه مگه همون زایمان و یدونه آزمایش کلی چیز میخاد بزار زندگیتون درست بشه بعد بیار.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مگه مجبوری حتما رستوران بری پولی که میدادی رستوران پس انداز میکردی من جات بودم و مجبور بودم طلاهامو ...

عزیزم رستورانو نوشتم که بدونید دستمون به دهنمون میرسه تازه بیشترم و گرنه جدیدا اصلا نمیریم شاید ماهی یک بار