2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
منت نیست ولی وظیفه هم نیست تو خارج از کشور ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میکنن بیرون که بره کار و خونه گیر ...

خارج از کشور شرایط یه جوریه که بچه‌ها از هجده سالگی میتونن مستقل باشن

با کار پاره وقت و پروژه‌های دانشجویی میتونن خونه اجاره کنن، سفر برن، خرج خورد و خوراکشون رو در بیارن و...

تو ایران شرایط اینه واقعا؟!

شما میخوای با توهم شرایط و امکانات خارجی ها تو ایران بچه بیاری؟!

من مخالف بچه دار شدن نیستم اما یه کاری نکن که هم به خودت و شوهرت هم به بچه ظلم بشه

الان با سرویست این کارها رو راه بندازی، پس فردا بجه به دنیا بیاد خدای ناکرده مشکلی پیدا کنه، نیاز به شیرخشک خاص و گرون پیدا کنه، خودتون یا بچه داروی گرون بخواید و... میخوای چیکار کنی؟ 

وقتی الان دخل و خرجتون سر به سره و انجام پروژه‌ی کابینت و کمد براتون سخته، چطور بچه داشتن رو یه پروژه‌ی مالی راحت میبینید؟!

این ازمایش گرون و خرج زایمان و... تازه شروع کاره!

اینا رو نگفتم که خدای ناکرده ته دلت رو خالی کنم، فقط خواستم واقع بین باشی، ما تو کشوری زندگی نمیکنیم که بتونیم ریسک‌های اینجوری بکنیم، تقی به توقی میخوره، ارزش دارایی و درامدمون نصف میشه و مخارج چند برابر میشن و ما میمونیم که باید از خورد و خوراک و تفریح و سلامتیمون بزنبم تا بتونیم زنده بمونیم. حتی از عشق و بچه داشتن هم تو این شرایط نمیشه لذت برد

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خارج از کشور شرایط یه جوریه که بچه‌ها از هجده سالگی میتونن مستقل باشن با کار پاره وقت و پروژه‌های د ...

اینایی که شما میگی همه درست ولی اگه الان نیاره فکر میکنید بعدا میتونه بیاره ؟ اگه الان با حدود 10 میلیون هزینه 9 ماه بارداری میشه دوسه سال دیگه با دوبرابرش هم شاید نشه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
اینایی که شما میگی همه درست ولی اگه الان نیاره فکر میکنید بعدا میتونه بیاره ؟ اگه الان با حدود 10 می ...

الان خیلی جونن

میتونن یکم صبر کنن، سرمایه‌ای چیزی جور کنن، بعد اقدام کنن

ضمن اینکه بچه دار شدن مثل هر تصمیم دیگه‌ای، به هر قیمتی، کار درستس نیس

من اگه تا اخر عمر شرایط روحی روانی، مالی و... برای فرزندپروری رو پیدا نکنمر بچه‌دار نمیشم

ادم یه گربه میخواد به سرپرستی بگیره کلی باید بررسی کنه ببینه میتونه از پسش بربیاد؟ میتونه نیازهاش رو برطرف کنه و درست مراقبش باشه؟

بچه که جای خود دارد

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

مگه مجبوری حتما رستوران بری پولی که میدادی رستوران پس انداز میکردی من جات بودم و مجبور بودم طلاهامو بفروشم با پولش یه کار کوچیک راه مینداختم که کمک خرجم بشه چون کابینتو بعدا هم میتونی بزنی 

برای بچه هم الان تو این دور و زمونه کلی خرج داره چ در دوران بارداری چ بعدش الان قشنگ فکراتو بکن که بعدا حیرون نمونی

عزیزم شماهنوز سنی نداری که یکم صبرکن پس انداز کن طلاتم نفروش بزار یه پس انداز داشته باشین بچه الان تو این موقعیت اقتصادی واقعا خرج داره پوشک میدونی الان چند شده بچه چه گناهی کرده تو این وضعیت بدنیا بیاد بخاطر خودخواهی والدینش

این نیز بگذرد.......
لابد بچه قراره با باد هوا بزرگ شه پول نمیخواد😒

چی بگم والا درک‌نمیکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منت نیست ولی وظیفه هم نیست تو خارج از کشور ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میکنن بیرون که بره کار و خونه گیر ...

عزیزم خارج از کشور از لحظه ای که بچه به دنیا میاد دولت براش اون بچه مثله گنجه یه سری کشورا حتی از مادر پدر ضمانت میگیرن که بچه رو رفتی فلان کشور باید همراه خودت برگردونی، کشورهای جهان اول از کودکی پدر و مادر رو میگن باید همه امکاناتی برای بچت فراهم کنی، حتی اگه زیاد سر کار باشی بچه زیاد مهد یا پیش بیبی سیتر باشه میان بهت تذکر میدن، کشورت همه کار میکنه که وقتی ۱۸ سالت شد نگی من فلان رشته رو خوندم الان برم سرکار پولش بود و نبودش فرق نداره انقدر کمه، وقتی از دانشگاه میای بیرون مطمئنی قراره بدون پارتی سرکار بری و درامد خوب داشته باشی. این بعد قضیه رو هم ببین

الان خیلی جونن میتونن یکم صبر کنن، سرمایه‌ای چیزی جور کنن، بعد اقدام کنن ضمن اینکه بچه دار شدن مثل ...

دقیقا حرفتون درسته، الان من یه گربه دارم یه سگ، تا دوسال پیش من راحت غذای رویال کنین پیدا میکردم، الان غذاشون وارد نمیشه و محدود شده، والا همش میگم نکنه غذا کلا پیدا نکنم، حالا بچت دقیقا شیر خشک خاص بخواد، بیا و بیفت دنبال مسافر که از اونور شاااااید برات بیاره.

والا اینکه طلا بفروشی و پول چارتا وسیله بدی واقعا عاقلانه نیست . دکور خونه اولویت اخر باید باشه بنظرم فعلا دست نزن و سعی کن خودت مشغول به کار شی و جدا پس انداز داشته باشی 

عزیزم به نظر من طلا نفروش برای دکور خونه پس انداز کن ببین خودت نمیتونی بری سرکار یا از این کار های خونگی بکن مثل بورس یا خیاطی یا آشپزی و اینجور چیزا 

و اینکه بهترین کارو داری میکنی که قشنگ زندگی می‌کنی اینکه بعضیا میان میگن خب رستوران نرو و اینا اشتباهه گلم برو ولی خب مثلا ماهی یا دو ماهی یکبار⁦❤️⁩

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
مگه مجبوری حتما رستوران بری پولی که میدادی رستوران پس انداز میکردی من جات بودم و مجبور بودم طلاهامو ...

حالا چه گیری دادین به رستوران

فکر میکنید کل رستوران‌های دو سال زندگی مشترک رو جمع کنی، کلا چند میلیون میشه که بخاطرش ادم حرص بزنه؟! 

اونم با توجه به اینکه توی خیلی از شهرهای دیگران جز کافه و زستوران رفتن، تفریح خاص دیگه‌ای نیس

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧