2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
جوش ميزنم چون نمخوام يه بچه بي گناه بياد تو اين مملکت بيفته تو فلاکت نداري حسرت همه چي تو دلش بمونه

دقیقا میدونم‌چی میگی و چرا ناراحتی برای استارتر‌

شما راهنمایی خودتو کردی انتخابش با استارتره...به قول خودش جوش نزن ...بعدا خودش به نتیجه کار میرسه ان شاءالله که به خیر بگذره

حالا اینو بهت میگم بعدا بهش میرسی وقتی رفتی سرزندگیت میبینی چه از خود گذشتگی هایی برات کردن و نفهمید ...

الانم میفهمم،ولی هر پدر مادری وظیفشونه هر کاری برای بچه بکنن منتی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الانم میفهمم،ولی هر پدر مادری وظیفشونه هر کاری برای بچه بکنن منتی نیست

منت نیست ولی وظیفه هم نیست تو خارج از کشور ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میکنن بیرون که بره کار و خونه گیر بیاره تو ایران خانواده خودشو میبره زیر قسط تا برای بچه اش وسیله بخره !!!

منت نیست ولی وظیفه هم نیست تو خارج از کشور ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میکنن بیرون که بره کار و خونه گیر ...

آره واقعا اونا بهترین کارو میکنن نه ما تا وقتی زنده ایم باید بچمونو ساپورت کنیم و وظیفه محسوب میشه

منت نیست ولی وظیفه هم نیست تو خارج از کشور ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میکنن بیرون که بره کار و خونه گیر ...

من که میگم وظیفه س بچه بیاری ولش کنی!!!!اینجا ایران است عزیزم!!! خارج از کشور خیلی به همون جوون که میگی بها میدن،من نوعی تا مطمئن نشم بچه م تو رفاهه بچه دار نمیشم با اینکه در آمد شوهرم بالای سی تومنه...اینو نگفتم که پز بدم گفتم بدونه هر کسی سطح فکری متفاوت داره

دوست قشنگم، میگن بچه به زندگی برکت میده، پولش خودش میاد، فلان میشه بیسار میشه... اما با خودت و زندگیت اینکارو نکن... قرار نیست زندگی توام مثل ادمای دیگه بچرخه، که فلانی وضعش بد بود بچه اومد برکتم اورد، چه بسا که اگه اینطوری بود چرا زندگی خیلی از ماها مثل فلانی نشد که خانواده هاشون واسشون ویلا خریدن تو خارج از کشور و اقامت خارجی براشون گرفتن؟؟ بچه که بیاد خرج داره، چند نفر میتونن تضمین بدن که بچه شما به دنیا بیاد صد در صد سالم هست؟ چند نفر میتونن تضمین بدن که بچتون آسیب نبینه؟ دور از جونتون اگه بچه کلیه یا قلبش یا هر عضوش به هر علتی آسیب دید کدوم یک از ادمایی که میگفتن بچه برکته، بهت پول میدن برای درمانش؟؟ الان یک دوستی دارم بچش اتیسم داره، انقدر هزینه هاش سنگینه هر روز میگه خیر از زندگیشون نبینن که گفتن بچه بیار شیرینه و روزیش با خودش میاد، هم ازمایش ژنتیک داده بودن هم تو کل فامیلشون هیچ گونه کسی مشکلی نداشت. ولی بچه این اتیسم داره و هر روز چشمش خونه و بارها با همسرش دعواش شده و تا پای طلاق رفتن. تا وقتی اونقدر پشتوانه مالی بجز ماشینت و خونت نداشتی که بگی من میتونم با این ۲۰۰ میلیون هزینه فلان بیماری رو بدم بچه نیار که کسی جز دعا کردن واسه سلامتیت کاری نمیکنه.

پس خونه زندگیم چی یعنی اونا اصلا مهم نیستن ؟

چرا عزیزم اتفاقا خیلی هم مهم هستن، دقیقا خونتو درست کن بچه فعلا نیار، از پیاما فهمیدم ۲۰ سالته، خیلی جوونی و یه مسیر طولانی پیش روته، عجله نکن . الان کلی ارزو داری که فرصت داری بهشون برسی، بعدم بچه بیاری کل زندگیت میشه بچت فرصتی برای خودت نداری. بخدا دوست من کاناداست ۳۸ سالشه قبل بچه دار شدن تا یک سال مشاور کودک و مشاور زایمان میرفت، در نهایت با جمع بندی اونا به این نتیجه رسید باید پشتوانه مالیش و زیاد کنه دو سال دیگه باردار بشه، تازه اونا دولت حمایت کامل از بچه دار شدنشون میکنه کلی باهاش صحبت کردن، بهشم گفتن تو کمبود هایی داری که داری تلاش میکنی رو بچت ارزوهاتو پیاده کنی و بچه اسیب میبینه، برو خودت کلاس پیانو ارزوتو براورده کن، بچه تو شاید هیچوقت سمت موسیقی نره. فکر کن تا این حد براش مو شکافی کرد روانشناس.

چرا عزیزم تربیت خیلی مهمه ما یک عمر سختی کشیدیم همچین حرفی به پدر و مادرمون نزدیم که شما بیخود ما رو ...

عزیزم تربیت هم مهم باشه یا هرچی. تو دلش آدم بعضی وقتا خیلی چیزارو میخواد و با خودش میگه چرا خوب مادر پدر من انقدر هول بودن منو بیارن. من خودم مادر پدرم هم سنن ۲۰ سالشون بود منو دنیا اوردن، یادمه از بچگی میگفتن باید حواسمون به جیبمون باشه، بعد تو بچگیم من اولا ذوق میکردم به چه مامان جوون خوشگلی دارم، بعدم بزرگ شدم دیدم چقدر بد بود مامان بابای من جوون بودن. اونایی که سن بالا ازدواج کرده بودن خیلی ساپورت مالی شدید بچشونو کردن، به من گفتن پزشکی دانشگاه ازاد نرو خرجش زیاده، فقط دولتی روزانه. وقتی دیدم خیلی از دوستای بی عرضم الان پزشکن بارها گفتم کاش منم اینجوری ساپورت میشدم. بزار بچت تو شرایطی بیاد که براش بهترین هارو بسازی.

عزیزجان اولا شما خودت هنوز بچه ای 

دوما 

اخ حرصم میگیره وقتی یکی با امکانات مالی خیلی کم میگه دلم بچه میخواد گوگولیه بانمکه...یه غذا میخواد و یه پوشاک دیگ چی میخواد مگه؟😂واقعا توی کره ماه دارین زندگی میکنین؟اینجا ایرانه دوستان.شب میخوابین صبح بیدار میشین میبینین دهنتون سرویسه چون قیمتا دو سه برابر شدن!

چقد خودخواهین.اون بچه مطمئنا آه داره..میگیردتون😠

دوست عزیز شمام بهتره به شوهرتون بگی بجای تو خونه نشستن خودش بره در مغازه و اون دوتا شاگردو مرخص کنه بلکم بتونه یه پس اندازی کنه.