2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
چرا خیلی نگین داره تازه شاید هم بیشتر بزار عکسشو بفرستم 

آره بفرست یاد سرویسای خودم افتادم ده سال پیش چهارتومن فروختم ازبس خوشگل بود پر نگین بود وقتی فروختم مغازه دار تک تک نگیناشو میکند کلی غصه خوردم منم واسه کابینت خونه که واسه پدرشوهرم بود فروختم ولی اگه الان بود هیچوقت اینکارو نمیکردم اونم واسه خونه که مال خودم نیست از همه بدتر دوسالم ازش استفاده نکردم مجبور شدیم واسه کار بریم یه شهر دیگه مستاجری اونم موند واسه مستاجر که داغونش کنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سود به چه درد میخوره الان اگه طلا گرمی یه تومنه سال دیگه ممکنه بشه دو میلیون دیگه با اصل پول هیچی نم ...

درسته

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
بابا اون که گفتی زحمتو انداختی رو دوش شوهرتو میگم نه اینکه گفتی طلا نفروش

من نگفتم زحمت انداختي رو دوش شوهرت گفتم شوهرت هر چقدر بدوه تنهايي سختشه خرج بده بازم ببخش

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
ناسزا که نه ولی فقط به مامانم خیلی پیش اومده بگم شما که نداشتید چرا سه تا بچه آواردید 

حالا اینو بهت میگم بعدا بهش میرسی وقتی رفتی سرزندگیت میبینی چه از خود گذشتگی هایی برات کردن و نفهمیدی بعدش حسرت میخوری که چرا اینو گفتی 

آره بفرست یاد سرویسای خودم افتادم ده سال پیش چهارتومن فروختم ازبس خوشگل بود پر نگین بود وقتی فروختم ...

وای چه غم انگیز حسابی ترسوندیم 😭😭😭😭

عکسشو فرستادم برات 

وای چه غم انگیز حسابی ترسوندیم 😭😭😭😭 عکسشو فرستادم برات 

خیلی ناز بود،آره بخدا دوسالم استفاده نکردم ازش الان میگم ایکاش ازهمون فلزیا میگرفتم که انقدر غصه طلامو نمیخوردم

خیلی ناز بود،آره بخدا دوسالم استفاده نکردم ازش الان میگم ایکاش ازهمون فلزیا میگرفتم که انقدر غصه طلا ...

نمیدونم شاید منم به توصیه بچه ها گوش کردم خدا رو چه دیدی شاید گشایشی بشه ماهم کمی وضعمون بهترشه 

فعلا یه تومنی جمع کردم میخوایم ام دی اف بخریم خودمون کمد دیواری رو شروع کنیم اخه شوهرم کمی بلده تا ببینیم بعد چی میشه

نمیدونم شاید منم به توصیه بچه ها گوش کردم خدا رو چه دیدی شاید گشایشی بشه ماهم کمی وضعمون بهترشه  ...

اره عزیزم ببین همه صلاحتو میخان دو سه سال عقب بنداز اونموقع با خیال راحتو بدون استرس بچه دار شو من سی سالم بود مادر شدم اصلا پشیمون نیستم که تو اون سن بچه دار شدم عجله نکن خییئییلی وقت داری ایشااله موفق باشی هر تصمیمی که بگیری خدا پشتو پناهت باشه و به همه آرزوهات برسی عزیزم