2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
خواهش میکنم منم ببخش اگه ناراحت شدی ولی خدایی دیگه نمیتونم همه گفتن صبر کن تحمل کن درست میشه درست که ...

انشالا که هر چي خير هست قسمتت بشه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
چرا عزیزم تربیت خیلی مهمه ما یک عمر سختی کشیدیم همچین حرفی به پدر و مادرمون نزدیم که شما بیخود ما رو ...

عزیزم منم چون سختی کشیدم میگم من الان دوران عقدم برای یه جهاز خوب حسرت به دلم و خیلی دارم عداب میکشم واسه اینه میکنم وگرنه من که نمیخوام خرج بچه ی کسی رو بدم والبته تربیت یه مقوله ی کاملا جداست نباید ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خیلی نگین داره تازه شاید هم بیشتر بزار عکسشو بفرستم 

يه چيز ميگم نزار پا فضولي طلاتو که فروختي سي تومنش موند نزار دم دست بمونه که خرد خرد خرج کني بده يا طلا دست دوبخر باز يا بزار بانک سودش بياد درسته کم مياد ولي از هيچي بهتره انشالا صاحب يه بچه سالم صالح بشي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
عزیزم منم چون سختی کشیدم میگم من الان دوران عقدم برای یه جهاز خوب حسرت به دلم و خیلی دارم عداب میکشم ...

خب الان خودت مادر و پدرت نداشته باشن جهیزیه بدن بهشون ناسزامیگی ؟

ولی بعضیا برای یه چیزای بیخودی هرچی میخوان میگن میدونم زندگی سخت شده 

ولی اگه شوهرم ریئس جمهورم بود نمیتونستم با قطعیت بگم واسه آیندش همه چی دارم

يه چيز ميگم نزار پا فضولي طلاتو که فروختي سي تومنش موند نزار دم دست بمونه که خرد خرد خرج کني بده يا ...

بذاره بانک😳😳تو رو خدا این راهنمایی رو نکن الان پول ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه همون طلا بهتره

يه چيز ميگم نزار پا فضولي طلاتو که فروختي سي تومنش موند نزار دم دست بمونه که خرد خرد خرج کني بده يا ...

اره همین کارو میکنم نمیشه هم تو بانک نگه داشت باید دوباره بدی طلا ولی شکسته و گرنه خیلی ضرر میکنی 

نمیدونم به نظرم حرف بدی زد

حرف بد نزدم صلاحتو خواستم بعد به حرفم ميرسي

خب الان خودت مادر و پدرت نداشته باشن جهیزیه بدن بهشون ناسزامیگی ؟ ولی بعضیا برای یه چیزای بیخودی هر ...

ناسزا که نه ولی فقط به مامانم خیلی پیش اومده بگم شما که نداشتید چرا سه تا بچه آواردید 

بذاره بانک😳😳تو رو خدا این راهنمایی رو نکن الان پول ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه همون طلا بهت ...

سودش مياد ديگه