2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 461 پست
😂😂😂😂😂وای خدا نترکی به نظرم با این ادبیات خیلی خوبت حالا حالا ها بچه نیاری بهتره من نظری که گفتی ...

من ميدونم اخلاقم چيه بچه نميارم من اقتصادي فکر ميکنم تو احساسي زندگي خودته هرکار دلت ميخواد بکن من فضولي نکردم که گفتم برو سرکار شايد زودتر يه پول جمع کني پول ازمايش اينا کم نيازي زود به بچه برسي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گوش نکن به این حرفا  من یه دخترعمو دارم شکم چهارمشه بهش میگم چرا اینقد بچه میاری میگه فلانی هم ...

والا بخدا طرف پول نداره يه جفت کفش واسه خودش بچش بخره بچه دومش تو شکمه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
من ميدونم اخلاقم چيه بچه نميارم من اقتصادي فکر ميکنم تو احساسي زندگي خودته هرکار دلت ميخواد بکن من ف ...

گفتی برو سر کار ناراحت نشدم از اینکه گفتی همه بار بدبختی رو انداختی رو دوش شوهرت ناراحت شدم هیچ زنی حاضر نیست به خاطر هیچ چیز طلاهاشو بفروشه بعد شما اینجوری میگی آدمو دلخور میکنی خداشاهده پسر عمم سر تصادف یه هفته افتاد زندان زنش یک گرم طلا نفروخت وایساد تا وام جور شه بعد شما به من اینطور میگی اصلا هستی تو زندگیم که ببینی از چه چیزایی گذشتم که راحت دلمو میشکنی و میگی برا زندگی رو انداختی رو دوش شوهرت؟!

خدایی دیگه این حرفت خیلی بی ربط بود😐

چرا عزیزم تربیت خیلی مهمه ما یک عمر سختی کشیدیم همچین حرفی به پدر و مادرمون نزدیم که شما بیخود ما رو به دنیا آوردی ولی میشناسم کسایی که همه کار براشون کردن و این حرفو زدن

گفتی برو سر کار ناراحت نشدم از اینکه گفتی همه بار بدبختی رو انداختی رو دوش شوهرت ناراحت شدم هیچ زنی ...

وا عزيزم من نگفتم که همه بدبختي انداختي رو دوش شوهرت ببخش اگه ناراحتت کردم ولي تو اين وضع مملکت که تقصير هيشکي نيست هر چقدر ميدويي اخرش هيچه شب ميخوابي صبح قيمتا دوبرابر بالا شد منم گفتم شوهرت به تنهايي بدوه نميتونه برسونه ميفهمت هرچي گفتم بخاطر خودت گفتم سني هم که نداري منم هم سن تو هست نمخوام اذيت بشي بازم اگه ميخواي زندگي خودته خدا هم بزرگه

وا عزيزم من نگفتم که همه بدبختي انداختي رو دوش شوهرت ببخش اگه ناراحتت کردم ولي تو اين وضع مملکت که ت ...

خواهش میکنم منم ببخش اگه ناراحت شدی ولی خدایی دیگه نمیتونم همه گفتن صبر کن تحمل کن درست میشه درست که نشد هیچ روز به روز داره بدتر میشه آدم نمیدونه چیکار کنه هر چی میدویی بازم به هیچی نمیرسی