2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

به نظرمن بفروش پولو خرج چیزی نکن فقط بذار واسه دوادرمون خودت کابینت قسطی میشه کم کم میشه ولی پول یهویی رفت دیگه رفته

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا بفروشی کابینت بزنی؟؟؟؟؟حیفه اگه مستاجری بفروش خونه بخرید 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

طلاتو بفروش خونتو کامل کن اگ بازم پوب زیادی نداشتی چن سال دیگ صب کن بعد بچه بیار و چرا رستوران باید هعمش برین اگ بفکر پیشرفتین باید صرفه جویی باشی کم خرج کنی 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

این فکرا هارو قبل عروسی باید میکردی

جلوگیری بیش از حد خشکی واژن میاره که ممکنه نتونی حامله شی یا خیلی دیر حامله شی

بجای گشتن رستوران های متنوع و غذاهای جورباجور

پسن انداز کن به فکر بچه باش اگ بچه واس مهم هست

واز ته دل میخوای

بچه برکت میده به زندگی ادم

بچه شیرینه قشنگه ولی با احترام با جمله بچه روزیش همراهشه و ... مخالفم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جایی سوالتو مطرح کردی که بخاطر یه تیکه طلا خودکشی میکنن.‌اکثرا اینجا عشق طلان تاپیک میزنن برای طلا گ ...

من طلا رو فقط به چشم پس انداز میبینم طلا زیادم دارم ولی فقط حلقم دستمه.خدایی راست میگی این کارارو میکنن؟ اخه نفرین به کی میکنند؟

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …

هزینه های بعدش چی 

.سونوهای غربالگری و آزمایشا هر دفعه ۳۰۰ تومن هزینه پوشک و شیر خشک و هزارتا چیزای دیه به نظرم وقتی توان مالیتون یکم بهتر شد اقدام کنید 😊هم خیلی از مشکلات خودتون کمتر میشه هم بچه راحتر بزرگ میشه

منم بودم بچه میاوردم

😔😔😔😔شوهرم همش میگه طلاهامون تنها سرمایه زندگیمونه میخوای بدی چهار تیکه چوب دیگه نمیگه من با این وضعیت زندگی بچه دار شم همه تو فامیل مسخره ام میکنن