2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

از دید منی ک ی بچه دارم اگه تونستی از همون روز اول اقدام ماهی ی تومن بزاری کنار پس بچه دار شور وگرنه نه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
طلاتو فروختی خونتم کابینت کردی بچتم دنیااومدخب بعدش چی؟ ینی بچه دیه خرج نداره؟ باید ب حدی برسی ک بدو ...

مگه سهام عدالت چقدره 

بعد خدایی میخوام ببینم چند نفر تو ایران یه ماه نرن سرکار میتونن با خیال راحت از جیب بخورن 

و اینکه شوهرم تقریبا کلا خونست چونکه دو نفر براش کار میکنن و تقریبا برای سرکشی و خرید مغازه میره و هر وقت دلش نخواد هم نمیره 

ولی با این اوصاف بازم چیز زیادی برامون نمیمونه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرم از خرج اضافه زندگیت بزن بیمه کنین خودتون رو  وبیمه تکمیلی  خیلی ازخرجا کم میشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چه آزمایشی هس ک ۱۰ ملیونه😑😑

ژنیتک تازه این مرحله اولشه اگه مشکلی باشه بازم ۱۰ میلیون و اگه بازم مشکل باشه بازم ۱۰ میلیون نگرانیم که یکی دوتا نیست لامصب

به منم دعا کنین بچم خیلی بد غذاس هیچی نمیخوره

انشالله بهتر میشه اگه سنش کمه با بازی بهش بده اگه زیاده بهش سخت نگیر بزار سر سفره اگه نخورد دیگه بهش غذا نده فقط میان وعده بده بگو سر سفره نخوری باید تا وعده بعدی صبر کنی بعد یه مدت عادت میکنه سر موقع غذاشو با اشتها بخوره 

شوهرت با بچه آوردن موافقه؟  چون اگه درست متوجه شده باشم شما نمیخوای طلا بفروشی واسه بچه، میخوا ...

اره دقیقا همین طوره من میخوام خونه سروسامون بگیره شوهرم میگه بچه دارشیم خونه کم کم ولی من واقعا نمیتونم مطمعنم بچه بیا  وضعیت بدتر میشه دیگه هیچ وقت نمیتونم به خونه برسم 

انشالله بهتر میشه اگه سنش کمه با بازی بهش بده اگه زیاده بهش سخت نگیر بزار سر سفره اگه نخورد دیگه بهش ...

مرسی عزیزم واقعا دیگه خستم کرده از 5ماهگی شیرمو نخورد الانم غذا نمیخوره

خدایا شکرت❤
ببین بچه یه روز دو روز نیست تا موقعی که بزرگ شه باید تامینش کنید به بهترین شکل چون بچه های الان با ز ...

ناراحت نشین ها ولی به نظرم کاملا در اشتباهی اگه واقعا میخوای بچه دارشی باید به موقع باشه اگه وقتش گذشت دیگه نیاری بهتره چرا روز دیگه دلش یه پارکی میخواد نه خودت حوصله داری نه شوهرت ولی تا سن آدم کمه خودشم ذوق میکنه واسه این چیزا 

بعدم که میگی تا آینده ش رو باید تهیه کنی عزیزم مگه من از فردای خودم خبر دارم که آینده ی بچه رو تعیین کنم ؟!

ببین من نوعی شیوه تربیتیم اینکه بچم باید اسباب بازی های مربوط به سنش رو داشته باشه تا هوش و خلاقیتش ...

چی بگم من عقاید شما رو ندارم بچه ای که بخواد درس بخونه خودش تو مدرسه میخونه 

تغذیه باید کامل باشه 

اسباب بازی زیاد بچه رو پر توقع میکنه و بعدا خود ادم پشیمون میشه ولی به اندازه باید باشه

کلاس زبان اگه بچم خودش بخواد مخالفتی ندارم 

کلاس ورزشم به نظرم یه دونه واسه شادی و سلامتیش باید بره 

مگه سهام عدالت چقدره  بعد خدایی میخوام ببینم چند نفر تو ایران یه ماه نرن سرکار میتونن با خیال ...

هرجورصلاحه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
ناراحت نشین ها ولی به نظرم کاملا در اشتباهی اگه واقعا میخوای بچه دارشی باید به موقع باشه اگه وقتش گذ ...

سن ما انقد زیادم نیست که نتونیم پارک ببریم بچه رو خیلیا حتی دیر ازدواج میکنن..

من واقعیتو گفتم بچه نیارم بهتره تا چهار روز دیگه عقده ای و حسرت به دل بشه...