2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
مرسی عزیزم واقعا دیگه خستم کرده از 5ماهگی شیرمو نخورد الانم غذا نمیخوره

اگه ۶ ماهشه بهش سخت نگیر اولش همه همینطورن دکتر هم ببرش شاید اذیت میشه تو نمیدونی 

اگر نمیخوای بچه دار شی خواهرانه میگم حتما زیر نظر پزشک باش چون خیلیا وقتی خواستن بچه دار شن دیگه نش ...

ازمایش ژنتیک 

نه واسه جلوگیری با ک .اندوم میکنم فقط ۴ ،۵ ماه قرص خوردم تا حالا کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ سالمه ولی قدر یه ۴۰ ساله دلم بچه میخواد😂😂😂😂

وااای خیلی زوده اینجور که گفتی فک کردم فرصتی نداری برای بچه دار شدن من بودم همچین کاری نمیکردم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
اگر باشوهرت مشکلی نداری و زندگیتون‌خوبه بچه بیار حالا کاری به هزینه ش ندارم ولی زمان که میگذره بچه ...

مشکلات که توی زندگی همه هست ولی تقریبا به یه ثباتی رسیدیم تو زندگیمون 

چی بگم من عقاید شما رو ندارم بچه ای که بخواد درس بخونه خودش تو مدرسه میخونه  تغذیه باید کامل ب ...

میگم که عقاید متفاوت بهر حال موفق باشید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
۲۰ سالمه ولی قدر یه ۴۰ ساله دلم بچه میخواد😂😂😂😂

الهی عزیزم حالا جا داری واسه بچه دار شدن خونه برای خودتون میخوای کابینت کنی ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ازمایش ژنتیک  نه واسه جلوگیری با ک .اندوم میکنم فقط ۴ ،۵ ماه قرص خوردم تا حالا کلا

عزیزم ازمایش ژنیتیک ؟؟چرا درخواست داده دکتر 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
سن ما انقد زیادم نیست که نتونیم پارک ببریم بچه رو خیلیا حتی دیر ازدواج میکنن..  من واقعیتو گفت ...

ناراحت نشین ها ولی من خواهرم کلی واسه بچه اش همه کار کرد هر دفعه که میرفتن بیرون یه اسباب بازی جدید براش خرید الان واسش کادو میبری میگه این چیه آشغاله هزار تا ازش دارم 

من واقعا نمیخوام اشتباهه خواهرمو بکنم به شمام توصیه میکنم که این اشتباهو نکن چون اونم همش میگفت نمیخوام عقده ای بار بیاد ولی حالا نیتجه جالبی نداد

بستگی داره خوشبختی به چه معنی باشه 

خوشبختي يعني پدر ومادرش فداکار باشن پشتش باشن بتونن خرجشو بدنن يه وسيله کوچيک ديد خواست بتونن براش بخرن احساس نداري بهش دست نده حسرت همه سن سالاش نخوره من خودم از بچه خوشم نمياد ن فداکار هستم ن وضع ماليشو داريم به اعتقاد خودم خونه که داريم ماشين بايد بخريم يه پس انداز داشته باشم اون موقعه بچه بياربم

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي