2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
نه اول از من ازمایش میگیرن ۹ و نیم اگه ژن معیوب بیشتر از ۵ تا باشه ازمایش کامل ۹ و نیم و اگه کمتر با ...

الهی که همه چی به خیر پیش بره تا اخر مشکلی نباشه ولی اگه خدای ناکرده مشکلی بود باردار نشو که مجبور به سقط بشی 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا زوده واسه بچه دار شدنت بذار سه چهارسال دیگه یکم پس انداز جم کن بعد اینجوری با خرج آزمایشو و کابینت اینا فشار میاد بهتون بذار یکم که دستوبالتون باز شد بعد سه چهارسال که چیزی نیست از 20 سالگی میخای خودتو تووهزارجور استرس بچه داری بندازی که چی بشه

اخه واقعا وقت داری دیر نشده، 20سال خیلی کمه  من 20سالم بود عروسک بازی میکردم😁

😂😂😂😂😂خب همون من دیگه عیبه عروسک بازی کنم چون شوهر کردم شاید کنار بچم منم تونستم عروسک بازی کنم 

من یک بار این اشتباه رو کردم خیلی درمان کردم هزینه هاشو همسرم داد خلاصه یکی گفت کلینیک نوید دکترش مع ...

اره حرفتون درسته تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ولی آدم اگر تلاش هم نکنه همش ته دلش خودخوری میکنه که اگر این کار کرده بودم ال میشد بل میشد پس تلاش رو باید کرد تا عذاب وجدان همراهت نباشه 

مامان دوقلوها هستم😍😍
چون فامیل هستی بارداریت ممکنه پرخرج باشه  صبر کن هر ماه پول پس انداز کن بعدا تصمیم به بچه بگیر ...

۲۰ سالمه نمیدونم 

مثلا به نظرت چقدر باید داشته باشم بعدش اقدام کنم 

با توجه به اینکه حقوق شوهرم حدود ماهی ۳ تومنه 

😂😂😂😂😂خب همون من دیگه عیبه عروسک بازی کنم چون شوهر کردم شاید کنار بچم منم تونستم عروسک بازی کنم& ...

اه راستی اسی جون اگه طلا داری باهش وام بگیر نفروش حیفه

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
۲۰ سالمه نمیدونم  مثلا به نظرت چقدر باید داشته باشم بعدش اقدام کنم  با توجه به اینکه حقو ...

خیلی سنت کمه 

خیلییییییی جا داری اصلا فعلا بچه دار نشو 

بزار حداقل دو سال دیگه 

حداقل ماهی یه میلیون پس انداز کن 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
۲۰ سالمه باور کن دیگه خسته شدم هر چی جمع میکنم بازم اخرش هیچی نمیشه

هنوز خيلي زوده خودت هم برو سرکار

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
وای خیلی زیاده خوب اگه خودت میخوای هزینه کنی به همسرت بگو به نامت بزنه مقداری از خونه 

😂😂😂😂‌خدایی شوخی میکنی خونه رو پدرشوهر به اسم شوهرم نکرده میگه ما این حرفا رو نداریم بعد بیان به نام من کنن خونه یه میلیاردی رو واسه ۱۵ میلیون کابینت ؟