2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

من بودم وام میگرفتم هم کابینت میزدم هم بقیه شو برا بچه دار شدن نگه می‌داشتم، ولی بخاطر کرونا فعلا حامله نشو تو این شرایط استرس میگیره آدم هی بخواد دنبال سونو و آزمایش باشه

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
به امید خدا که مشکلی نیست بعد خدای ناکرده مشکل باشه دارو میدن ؟؟

نه اول از من ازمایش میگیرن ۹ و نیم اگه ژن معیوب بیشتر از ۵ تا باشه ازمایش کامل ۹ و نیم و اگه کمتر باشه به ازای هر ژن ازمایش ۶۵۰ تومنی از شوهرم میگیرن حالا اگه اون ژنها توی شوهرمم معیوب باشه کنترل شده باردار میشم ودر ماهه سوم از بچه ازمایشو تکرار میکنن اگه تو بچه باشه دستور سقط میدن اگر هم نباشه ادامه ی بارداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اول از من ازمایش میگیرن ۹ و نیم اگه ژن معیوب بیشتر از ۵ تا باشه ازمایش کامل ۹ و نیم و اگه کمتر با ...

مگه مشکل ژنتیکی دارین؟ فامیل هستین؟ 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
اینم بگم مردی که نتونه هزینه ی آزمایش بده چطور میخواد بچه دار شه ؟؟واقعا دارم شاخ در میارم اومدیم و ...

عزیزم با این خرج گرونی که داره ۹ میلیون هزینه ازمایش بده ؟

حقوق شوهر من حدودا ماهی ۳ تومنه دیگه چیکار کنه

خداروشکر ماهم دوسال ونیم عروسی کردیم‌تازه به ثبات تقریبی رسیدیم بچه در اولویت‌باشه  دوسال پی ...

اره معلوم نیست ممکنه ماه اول باشه ممکنه چند سال طول بکشه و در مورد من و شوهرم که فامیلیم ممکنه اصلا بگن بچه دار نشین 

کابینت نو که نخر  بزن دیوار پر کابینت های دست دوم خیلی شیکه با دو سه تومن خیلی راحت می تونی کا ...

اخه الان کابینت نکنم دیگه نمیتونم بکنم عقدش میمیونه رو دلم 

من بودم طلا میفروختم یه پول پیش میدادم واسم کابینت بزنن قسطی پرداخت کنم تخت و کمد هم نمیگرفتم فعلا د ...

من یک بار این اشتباه رو کردم خیلی درمان کردم هزینه هاشو همسرم داد خلاصه یکی گفت کلینیک نوید دکترش معجزه میکنه دستش شفا بخشه منم رفتم دکتر گفت مبلغ 10میلیون میخوام فقط واسه لاپرسکوپی اونم تو سال91پول خیلی زیادی بود در حالی که پول لاپرسکوپی همه جا نهایت میشد2تومن منم طلاهامو فروختم پولو دادم دکتر پیشنهاد تخمک اهدایی به من داد منم قبول نکردم امدم رفتم سونا فولیکول عالی خودم باردار شدم رفتم به دکتر بگم رفته بود امریکا متاسفانه بچه نموند چون عمل دکتر برام ج نداد وبازم برگشت بازم خیلی هزینه کردم اخرش دکترها گفتن برو رحم اجاره بگیر به این نتیجه رسیدم تا خدا نخواد دکتر اینا همش اب تو هاونگ کوبیدن چون دکتر به دوست همسرم گفته بود محال بچه دار بشی وباید چندین عمل کنی خدا خواست بعد از یک ماه بچه صحیح وسالم بدنیا امد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
من بودم وام میگرفتم هم کابینت میزدم هم بقیه شو برا بچه دار شدن نگه می‌داشتم، ولی بخاطر کرونا فعلا حا ...

شغل شوهرم ازاده میگه اگه درامد نباشه قسطاشو از کجا بدم