2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
منم پنج سال زندگيمو پای این موضوع مسخره گذاشتم خونه وسایل امکانات و... ومعتقدبودم تازمانی که همه چیم ...

😔😔😔😔عزیزم الان چند سالته چه مشکلی پیش اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانواده شوهری که طلا کم خریدن به مادری که طلاشو ازش گرفت قبل ازدواج به خواهری که باعث شد بابت بده ...

چه حرفها بخدا مال دنیا ارزش نداره.یه دوستی داشتم دکتر بود.داروخونه داشت.اگه بدونی چه خونه ای  چه وسایلایی چه زندگی چه لباسایی چه طلاهایی چه ماشینی.مجردم بود سکته کرد مُرد.همه رو گذاشت و رفت.چقدرم بی کس و تنها خاکش کردن.من که چندروز تو شک بودم. بخدا به این نتیجه رسیدم دنیا و مال دنیا به ریالی نمی ارزه

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
نه عزیزم اگه این رقما بود که بحثی نداشتم مرحله اول ۹ و پونصد اگه مشکل نداشتیم که تموم اگه داشته باشم ...

به امید خدا که مشکلی نیست بعد خدای ناکرده مشکل باشه دارو میدن ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

اگه خونه ی خودته و از زندگیت مطمئنی بفروش

هرکاری ک خوشحالت میکنه انجام بده

کاش ادم سرمایشو از رو اختبار و برای خوشی خرج کنه

ولی خب سعی کنین ک پس اندازم کنین

خرجای غیر منتظره پیش میاد

اینم بگم مردی که نتونه هزینه ی آزمایش بده چطور میخواد بچه دار شه ؟؟واقعا دارم شاخ در میارم اومدیم و خدایی نکرده بچه مریض شد یا دور از جون به عمل نیاز پیدا کرد 

اونموقع چی؟

مستاجری ؟ یا خونه دارین؟ حقوق شوهرت چقدره؟

خونه داریم شوهرمم شغلش ازاده مغازه داره حقوقش ثابت نیست روز بوده هیچی نداشتیم روز بوده ۷۰۰ تومن درآمد داشته البته دو نفر هم براش کار میکنن که یکیشون ماهی ۲ تومن و یکی دیگه ماهی ۱و ۶۰۰ میگیره حدودا ماهی ۳ تومن برامون میمونه 

من بودم طلا میفروختم یه پول پیش میدادم واسم کابینت بزنن قسطی پرداخت کنم تخت و کمد هم نمیگرفتم فعلا دستم خالی نمیکنم یهو پول نگه میدارم واس هزینه های بچه اوردن

مامان دوقلوها هستم😍😍
مشکلات که توی زندگی همه هست ولی تقریبا به یه ثباتی رسیدیم تو زندگیمون 

خداروشکر

ماهم دوسال ونیم عروسی کردیم‌تازه به ثبات تقریبی رسیدیم

بچه در اولویت‌باشه 

دوسال پیش شوهرم گفت اقدام کنیم من گقتم نههههه خیلی بی فرهنگیه تازه عروسی کردیم بچه دارشیم فک میکردم همون ماه اول میگیره

الان دوساله درگیریم

😂😂😂😂😂انشالله که فداکاری خالی نباشه

ببين بچه اوردنت با اين وضع اشتباهه فقط به خودت فکر نکن به اون بچه هم فکر کن

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي