2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
خدایی هم من هم شوهرم فداکاریم فکر میکنم پدر و مادر خوبی بشیم 

فداکاري خالي به درد نمخوره که پول نداشته باشي نتوني از عهده خرج مخارجش بر بيايي ديگه ن شما برات اعصاب ميمونه ن بچه از اومدنش به زندگي راضيه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
به نظرم یک تیکه از طلا بفروش خرج آزمایش  کن ..ولی کابینت و تخت رو بیخیال شو خورد خورد میخری ... ...

اخه فردا پسفردا بچه بقل باید رو زمین غذا درست کنم 😑😑😑

خانواده شوهرم بار ها اصرار کردن که کابینت کنین ما پولشو میدیم ولی شوهرم قبول نکرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بچه یه روز دو روز نیست تا موقعی که بزرگ شه باید تامینش کنید به بهترین شکل چون بچه های الان با ز ...

واقعا تعجب میکنم ۲۰سالته و دو ساله ازدواج کردی دلت بچه میخواد ؟ بعد می ترسین طلا بفروشین ولی جایی میری حسرت میخوری و یکی میاد خجالت میکشی؟خب عزیز من طلایی که سالی یه بار میخوای ببینی چه به دردت میخوره وقتی این همچین حسهایی داری؟ بفروش زندگی تو سر و سامون بده آزمایش هم بده ولی واسه بچه  ار شدن اصلا عجله نکن حداقل ۵سال دیگه . بچه رفاه میخواد خرج بچه خیلی زیاده گناه داره بچه نداری حالش نمیشه. 

خوب هزینه واسه کابینت چقدر ؟؟خونه داده واسه خودتون یا فعلا ؟؟

داده واسه خودمون کابینت حدود ۱۰ ،۱۵ تومن میخواد اتاق خواب ۵ تومن ازمایش ژنتیک ۹ و پونصد مرحله اولش

ناراحت نشین ها ولی من خواهرم کلی واسه بچه اش همه کار کرد هر دفعه که میرفتن بیرون یه اسباب بازی جدید ...

حرفتو میزنی بعد میگی ناراحت نشی😂😂

من که تاپیک نزدم از کسی نظر بخوام بعدشم فعلا 29سالمه انقد پیر نیستم که نتونتم بچمو تفریح ببرم🤔

به نظرم اول خودت بزرگ شو بعد فکر بچه باش نمیشه باهات حرف زد تاپیک چرا زدی😕

فامیل هستیم ریسکمون متوسط رو به بالاست

چون فامیل هستی بارداریت ممکنه پرخرج باشه 

صبر کن هر ماه پول پس انداز کن بعدا تصمیم به بچه بگیر یعنی یه پشتوانه ای باشه نه با هیچی 

الان فکر کن باردار شدی میری ان تی چون فامیلید ممکنه بگیه برو سلفری تون خودش دو میلیون و نیمه ...خرج سونو و ازمایش و ان تی و غربالگری و سلفری و خرج زایمان سزارین و دارو و قرص و اینا کم نیست یعنی باید پول داشته باشی یه پس اندازی باید باشه 

ببین اگه سنت کمه که عجله نکن بزار یه سال دو سال پس انداز کن بعد 

حالا اگه سنت 32 به بالاهه اون فرق داره 

من خودم 31 باردار شدم الانم باردارم ...تازه ما شرایط رو داشتم ولی گذاشتم دو سال بگذره 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

بستگی به سن ات داره.اگه بالای ۳۰سال هستی بچه دارشو چون خیلی دیره.هم با بچه ات خیلی اختلاف سن داری هم اینکه دیگه حال و حوصله بچه نداری.هم بارداری با سن بالای ۳۰خطرش بیشتره

ازمایش ژنتیک هول اگزوم تازه این مرحله اولشه اگه مشکل باشه دوتا ۱۰ تومن دیگه هم باید بدیم

اوه زياده چن سالته اگه وقت داري يکم تحمل کن يه پولي جمع کن بعد

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
داده واسه خودمون کابینت حدود ۱۰ ،۱۵ تومن میخواد اتاق خواب ۵ تومن ازمایش ژنتیک ۹ و پونصد مرحله اولش

وای خیلی زیاده خوب اگه خودت میخوای هزینه کنی به همسرت بگو به نامت بزنه مقداری از خونه 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

کابینت نو که نخر 

بزن دیوار پر کابینت های دست دوم خیلی شیکه با دو سه تومن خیلی راحت می تونی کابینت بخری

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
به امید خدا چیزی نیست بعد خیلی زیاد نمیشه فک کنم نهایت400حالا جا داری پس انداز کن 

نه عزیزم اگه این رقما بود که بحثی نداشتم مرحله اول ۹ و پونصد اگه مشکل نداشتیم که تموم اگه داشته باشم دوباره ۹ و پونصد و اگه دوباره مشکل داشته باشیم حدود ۸ تومن