2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
۲۰ سالمه باور کن دیگه خسته شدم هر چی جمع میکنم بازم اخرش هیچی نمیشه

ببین من همیشه میرم بانک کارگشایی طلا میزارم وام بر میدارم اگه داری ببر بزار 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ سالمه

پس فعلا وقت داری.اول وسایل خونه ات تکمیل کن نه با فروختن طلا.با پس اندازه یا وام اگه توان پرداخت اقساطش رو داری بعد ۲۵سال بچه دارشو.طلات هم بزار برای روز مبادا

😂😂😂😂‌خدایی شوخی میکنی خونه رو پدرشوهر به اسم شوهرم نکرده میگه ما این حرفا رو نداریم بعد بیان به ...

اخه گفتی داده بهمون خوب کابینت کردی پولشو از پدر شوهر بگیر خونه مال خودت که نیست هزینه کنی 

فامیل هستیم ژنتیک هول اگزوم

اگه اشتباه نکنم یکی از دوستام تو گروه مشکل شمارو داشت  دکتر درخواست آزمایش نداده بود این بنده خدا کلی هزینه کرد جنین هاشو فریز کرد دنبال رحم اجاره بود انتقال داد بعد از سه ماه بچه سقط شد دکتر بهش گفت برو ازمایش ژنتیک اونم گفت خیلی گران بود داده بود مشکل داشتن که دکتر بهش گفت برو اهدا جنین بگیر 

حرفتو میزنی بعد میگی ناراحت نشی😂😂 من که تاپیک نزدم از کسی نظر بخوام بعدشم فعلا 29سالمه انقد پیر ن ...

عزیزم چرا ناراحت میشی من که توهین نکردم مثال خواهر خودمو زدم به نظرت به خواهر خودم توهین میکنم گفتم نکنه شما همچین موردی ندیده باشی بعدا پشیمون بشی بعدم نگفتم شما پیری یا جوون من اصلا سنتون رو نمیدونستم ولی گفتم آدم سنش میره بالا دیگه اون ذوق قبلو نداره الان من خودمو با دو سال پیشم مقایسه میکنم زمین تا آسمون فرق کردم قبلا خونه مامانم یکسره دور خواهرزاده هام بودم الان یکذره بهانه میگیرن دیگه حوصله شونو ندارم