2777
2789
عنوان

ای بابا😒

197 بازدید | 5 پست

داشتم مخوندما اونجایی بودم که گفت حاضر میشم برم خونه مامانم چرا ترکید!!! 😒اون تاپیکه که گفت شوهرش خیانت کرده پیاماشو تو گوشیه شوهرش دیده بود تو پر بازدیدا☹️

آخرش چی شد 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طبق معمول شوهره گفته مال دوستمه😐

واقعا😐😐😐😐

این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون مخملیه هر چی میشه میگن من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود😑

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واقعا😐😐😐😐 این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون ...

هییی نابود بشن الهییی 

بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهمینحا دیدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هییی نابود بشن الهییی  بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهم ...

وای همون قسم بزنه به کمر هر چی مرد دروغگو و هرزه😒

من بودم همونجا از بالکن پرتش میکردم بیرون میرفتم میخوابیدم میگفتم رفت با تلفن حرف بزنه افتاده کلی هم غش و ضعف میکردم که بدبخت شدم شوهرم مرد تا باور کنن😒😒