2777
2789
عنوان

ای بابا😒

197 بازدید | 5 پست

داشتم مخوندما اونجایی بودم که گفت حاضر میشم برم خونه مامانم چرا ترکید!!! 😒اون تاپیکه که گفت شوهرش خیانت کرده پیاماشو تو گوشیه شوهرش دیده بود تو پر بازدیدا☹️

آخرش چی شد 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

طبق معمول شوهره گفته مال دوستمه😐

واقعا😐😐😐😐

این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون مخملیه هر چی میشه میگن من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود😑

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واقعا😐😐😐😐 این دوستا کی قراره دست از سر گوشیه این شوهرا بردارن😑واقعا مردا فکر کردن زنا گوشاشون ...

هییی نابود بشن الهییی 

بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهمینحا دیدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هییی نابود بشن الهییی  بعدم گفته بودی بری حق نداری برگردی و قسم خورده بو ک کاری نکرده منم تاهم ...

وای همون قسم بزنه به کمر هر چی مرد دروغگو و هرزه😒

من بودم همونجا از بالکن پرتش میکردم بیرون میرفتم میخوابیدم میگفتم رفت با تلفن حرف بزنه افتاده کلی هم غش و ضعف میکردم که بدبخت شدم شوهرم مرد تا باور کنن😒😒