2777
من کامل توضیح دادم صفحه های قبلی  که چیکار کنین  خودم این کارو می کنم و واقعا راضیم  ...

عزیزم میشه عکسش رو بزاری ببینم چه شکلیه که تهیه کنم؟

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم

arabi_moom@ من از این جا سفارش دادم یه بار

اگه پوستت حساسه خودت نزن.چون پوست من حساس بودکبود شدم.تصمیم قطعی گرفتم برم لیزر راحت شم.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاقا من نمیخوام دعوا کنم😁 بعد با ژیلت که موهارو دوبرابر میکنه که نمیشه البته لیزرم مضرات خودشو هم ...

از واجبی سنتی استفاده کن که هم خواص ضدسرطانی داره ویک نوع شیمی درمانی هست وهم باعث صیقلی شدن ولطافت پوست ان ناحیه هم میشه.

من اپلاسیون میرم راحتم تند تند میرم دردشم دیگه واسم عادی شده

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اونی که اونجا داری کار میکنه هر هفته اونقدر بیکینی میبینه که دیگه براش با دست و پا فرق نداره

مگه خانوم نیست؟

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
عزیزم بهداشت و تمیزی ربطی به حیا نداره من خودم قصدم اینه سه سال دیگه که18 سالم شد برم لیزر انسانی که ...

واقعن آدم یه کامنتایی میبینه اینجا که خودِ زنای عصر حجر هم همچین تفکراتی نداشتن. ربط این به بی حیایی! خوب جوابشو دادی

عاشق و رند و نظربازم و می گویم فاش
عزیزم میشه عکسش رو بزاری ببینم چه شکلیه که تهیه کنم؟

خب این اسمارو دارن 

بعضیا می گن سقز سفید

بعضیا آدامس کوردی 

تو مغازه هام که ادامس ون 

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
الان مساله اینه که شرع فرمودن خانومم بزنه مشکل داره.فردا پس فردا دم مراکز لیزر امر به معروف و نهی از ...

واقعا؟نشنیدم من

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
چرا عزیزم از نظرشرع منطقه خصوصی فرد ایراد داره وشرع چنین اجازه ای را نمیده.

خدایی حرفاتونو  باید با طلا نوشت کیه که قبول کنه به نظر من خیلی رو میخواد انجام دادنش لطفا دوستان من را نخورید

اسمم نظر همسرمه
خب این اسمارو دارن  بعضیا می گن سقز سفید بعضیا آدامس کوردی  تو مغازه هام که اد ...

از اینا به عنوان صمغ میشه استفاده کرد؟