2777

بچه ها نسبت به همه چی جبهه نگیرین لطفا 

اون خانوم محترمم وظیفه خودشون دونستن که اطلاع رسانی کنن 

حالا اگه شما موافق نیستین لطفا بی احترامی نکنین به کسی 

هرکی تو قبر خودش می خوابه خب 

اگه راه حلی دارین به استاتر بدین اگه ندارین به سلامت

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورتون چیه؟

یعنی واسه برداشتن موعه؟  مثل صمغ عربیه کاربردش؟

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
یعنی واسه برداشتن موعه؟  مثل صمغ عربیه کاربردش؟

اره واسه برداشتن موعه 

ولی چون خیلی از صمغ عربی قوی ترو بهتره 

موهارو باید دونه دونه یا نهایت چندتایی برداشت

ولی خب ارزششو داره چون تا یکی دوماه دیگه موها رشد ندارن 

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
اره واسه برداشتن موعه  ولی چون خیلی از صمغ عربی قوی ترو بهتره  موهارو باید دونه دونه یا ...

عه چه جالب ممنون ازت💓

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

من خودمم آدم مقیدی ام چادری ام هستم ولی واقعااین موردونمیتونم قبول کنم الان ک مجردم دیربه دیرشیومیکنم ژیلت ک بعد۳ساعت جوونه میزنه موبرهم دردسرای خاص خودشوداره بوی بدوسوزش وتایم زیاد.زودهم درمیادهمه جاروهم قشنگ نمیگیره بعدفک کن ازدواج کنی بایددم به دقیقه ژیلت به دست باشی واقعاعذاب آوره من پول دستم بیادحتمامیرم😞ولی حرفشون درسته ازنظرشرعی میگن درست نیست😥

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
من خودمم آدم مقیدی ام چادری ام هستم ولی واقعااین موردونمیتونم قبول کنم الان ک مجردم دیربه دیرشیومیکن ...

عزیزم من چند صفحه قبل یه راه حل دادم که برا خودمو اونایی که بشون پیشنهاد دادم کار آمد بوده...

شاید به دردتون بخوره

اره واسه برداشتن موعه  ولی چون خیلی از صمغ عربی قوی ترو بهتره  موهارو باید دونه دونه یا ...

من اولین بارشنیدم سقزسفید؟بعدچطوری استفاده میشه داغ بایدبشه؟دردداره خیلی؟راحته انجام دادنش؟

عزیزم من چند صفحه قبل یه راه حل دادم که برا خودمو اونایی که بشون پیشنهاد دادم کار آمد بوده... شاید ...

آره فدات بشم کاش خوب باشه عطاریادارن؟

من اولین بارشنیدم سقزسفید؟بعدچطوری استفاده میشه داغ بایدبشه؟دردداره خیلی؟راحته انجام دادنش؟

انجام دادنش اره راحته 

ببین اگه تو دمای عادی نگه داری بشه نیاز به گرم کردن نداره 

ولی تو دمای پایین تر که اگه دیدین سفت شد داغش نکنین یه خورده گرمش کنین 

همه عطاریام دارن

بار اول شاید یه خورده درد داشته باشه ولی دیگه نه خیلی..

سعی کنین اگه استفاده کردین یه خورده ازشو بزنین به انگشت شصتو اشارتون بعد موهای زائدو دونه دونه یا حالا نهایت چند تایی در بیارین ...

خیلی جاش سفید میشه 

انگاری لیزر شدین 

موهام تا خیلیی وقت دیگه خبری ازشون نیست ☺

تموم موهای زیر پوستیم در میاره 

خیلیم ارزونه نهایت هزارو پونصد دوتومنه

انجام دادنش اره راحته  ببین اگه تو دمای عادی نگه داری بشه نیاز به گرم کردن نداره  ولی تو ...

خداخیرت بده هرچی ازخدامیخوای بگیری من چن روزپیش برای باراول رفتم صمغ عربی خریدم چشمت روزبدنبینه پدرمودرآوردتمام پاهام کبودشد همش میچسبیدگرفتم انداختم سطل زباله این سقزنمیچسبه؟آدامس ون باسقزچ تفاوتی داره