2777
آره فدات بشم کاش خوب باشه عطاریادارن؟

خیلی خوبه 

یکی از دوستام همیشه نالون بود از اینکه چون خیلی از ژیلت استفاده کرده بدنش سیاه شده و ریشه موها کلفت تر شده ولی از وقتی استفاده می کنه خیلی راضیه 

اره عطاریام دارن 

شما می تونین از آدامس ون که همه مغازه هام دارن استفاده کنین دقیق مثل سقز سفیده ...

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
خیلی خوبه  یکی از دوستام همیشه نالون بود از اینکه چون خیلی از ژیلت استفاده کرده بدنش سیاه شده ...

مرسی گلم آدامس ون بهتره یاسقز؟آدامس گرون نیست؟راستی پوستوشل نمیکنه که؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم آدم مقیدی ام چادری ام هستم ولی واقعااین موردونمیتونم قبول کنم الان ک مجردم دیربه دیرشیومیکن ...

ببین چدار سر کردن مهم نیست اعتقاد مهم وقتی اسلام قبول کردی باید همه چیزشو قبول کنی البته قصد جسارت ندارم

خیلی خوبه  یکی از دوستام همیشه نالون بود از اینکه چون خیلی از ژیلت استفاده کرده بدنش سیاه شده ...

حس میکنم درد زیای داره

ببخشیدا اینو میگم موهایی ک با ژیلیت زده شدن خب ضخیم شدن برای اونم میشه؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

خداخیرت بده هرچی ازخدامیخوای بگیری من چن روزپیش برای باراول رفتم صمغ عربی خریدم چشمت روزبدنبینه پدرم ...

ممنونم گلم کاری نکردم که...

ادامس ون هیچ فرقی با سقز نداره یکین دوتاشون ولی ادامس ون شیرینه و خوردنیه از همین سقزم به دست میاد 

صمغ عربی منم خریدم همه دستم کبود شد به درد نخورد 

ولی شما می تونستین مثل موم ازش استفاده کنین 

با قاشقی چیزی پهن میکردین رو دستو پاتون و با کاغذ یا پد روش می زاشتینو میگرفتین موهارو 

از اون لحاظ از موم بهتره ...

ولی زیاد به درد نمی خوره شبیه عسله یک آن ذوب میشه و همه جارو به گند میکشه😐😐

نه این سقز نمیچسبه اگه دستتون خیس باشه 

بچسبه هم با پد لاک پاکن  یا صابونو اینا پاک میشه 

البته اگه بچسبه فقط به انگشتتون می چسبه نه به جاهای دیگه

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
ممنونم گلم کاری نکردم که... ادامس ون هیچ فرقی با سقز نداره یکین دوتاشون ولی ادامس ون شیرینه و خوردن ...

باپداپیلاسیونم کردم نشد😑منظورم ازچسبیدن این بودکه به موهای بدن نچسبع وگیرنکنه مرسی گلم میرم میخرم حتماانشالله ک جواب بگیرم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
خانم شما با عقیده خودت برو جلو ما هم با عقیده خودمونم  هی میخواد  امر به معروف و نهی ...

نمیدونم این پست واسه منه؟ 

اگه هست که باید بگم من فقط چیزی که تو کتاب خوندم رو گفتم، ماشالله عاقل و بالغی و تصمیم نهایی با خودته

اگر ناراحتت کردم عذرخواهی میکنم🙏

عاقبتت بخیر ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
حس میکنم درد زیای داره ببخشیدا اینو میگم موهایی ک با ژیلیت زده شدن خب ضخیم شدن برای اونم میشه؟

اره میشه 

بار اول خب درد داره ولی اصلا زیاد نیست کاملا قابل تحمله 

ولی دفعه های بعدی اصلا درد نداره

خانومی من توی اینترنت سرچ کردم.سقز رو نوشته خوراکیه

اره خب به جای ادامس بعضیا می جون