2777
2789
وا چه ربطی به حیا داره😐 هر کی به تمیزیش اهمیت بده که بی حیا نیست..

نه عزیزم خدا خودش میگه تمیزی نشانه ایمان آدمه، البته فک کنم حدیث پیامبر باشه🤔

نه ببین عورت زن و مرد فقط دیدنش واسه همسر جایزه و مواقع اجباری مثل زایمان یا جراحی

در غیر اینصورت مشکل داره، از مرجع تقلید سوال کنید، یا کتاب مرجع تقلید نو مطالعه کنید کامل نوشته شده

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای لیزر نری بهتره چون سموم بدن از همین طریق رشد موها خارج میشه

پس چیکار کنیم موم و ژیلت که سیاه میکنه لیزر که مشکل داره اپیلاسیون که پوست رو افتاده میکنه     

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
وا چه ربطی به حیا داره😐 هر کی به تمیزیش اهمیت بده که بی حیا نیست..

بله تمیزی به چه قیمت با نگاه دیگران؟خب میگه خودمون ناتوان هستیم که اون ناحیه را تمیز نگه داریم وموهای زایدرا بزنیم؟

وای من دیگه بیشتر ازین نمیتونم توضیح بدم، اگه واقعا مرجع تقلید دارید و معتقد اینکار مشکل داره اگه نه که دیگه خود دانید

من رفتم

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
نه عزیزم خدا خودش میگه تمیزی نشانه ایمان آدمه، البته فک کنم حدیث پیامبر باشه🤔 نه ببین عورت زن و مر ...

به نظر منم حق با شماست 

حالا بعضیا هم شاید فکر کنن که چون کسی که لیزر می کنه زنه و دیگه واسش عادیه مشکل نداره که البته نظر خودمم تا حدودی همینه...

من که خودم مخالف لیزر کردن اونجام به خاطر یسری مسائل

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
پس چیکار کنیم موم و ژیلت که سیاه میکنه لیزر که مشکل داره اپیلاسیون که پوست رو افتاده میکنه   ...

من کامل توضیح دادم صفحه های قبلی 

که چیکار کنین 

خودم این کارو می کنم و واقعا راضیم 

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
بهترین روش و خلاصی از موهای زاید لیزره که گفتم دستگاه کمش دیگه 3 ملیونه الان خیلیا مشکلشون با موهای ...

چرا 40دقیقه بابا میگه چه خبره اقایون هم که خیلی هاشون بدنشون مثل جنگله بیش از 10دقیقه فکرنکنم وقت صرف کنن حالا برای رفع موهای زایدناحیه بیکنی ومقعدبیش از 2دقیقه وقت زمان میبره؟

اول و آخر حرف خودته

دوست داری ازشرشون به مدت طولانی خلاص شی برولیزر

اگر مسائل شرعی برات مهمه صمغ عربی بگیر.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.