2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موم عربی شما استفاده میکنین؟منم بیشتر اوقات استفاده میکنم ولی دردش زیاده

نه عزیزم ..موم عربی حوصله زیادی می خوادو اندازه این ادامسه که من می گم با کیفیت نیست 

دردشم خیلی زیاده ..

ولی اینی که من می گم فقط بار اول و دوم درد داره اونم نه زیاد 

کم کم موها نازک میشنو کمتر میان 

تا یکی دوماهم انگار لیزر شدی ..

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
عزیزم بهداشت و تمیزی ربطی به حیا نداره من خودم قصدم اینه سه سال دیگه که18 سالم شد برم لیزر انسانی که ...

نه ببین من کاری با کسی ندارم ولی منم میخواستم برم لیزر  ولی شنیدم حرام اگه کسی غیر از همسر ادم انجاشو ببین نرفتم

اگه خانم کارتو انجام بده حرام نیست که

عزیزم اگه مراجع دینی پیروی میکنی، مشکل داره حتی خانوم آرایشگر جایز نیست عورت رو ببینه، فقط در مواقع اجبار، مثل زایمان یا جراحی که دکتر انجام میده، در ۴یر اینصورت مشکل داره

میتونی به کتب دینی سری بزنی کامل نوشته

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
واقعا شرم اوره من نمی دونم چرا حیا ها این قدر زیر سوال رفته.

وا چه ربطی به حیا داره😐

هر کی به تمیزیش اهمیت بده که بی حیا نیست..

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
اتفاقا حرفمون رو خانم است والا که مردها که برای خانم ها اپیاسیون نمی کنن واگر ایجوربوده که فاجعه انس ...

نمیدونم والا 

ولی به نظر من که مشکلی نداره 

هرکسی عقیده خودشو داره😑

نه کثیفی اصلا درست نیست، پاکیزگی نشانه ایمان است🥰 اما دیدن عورت فقط برا زن و شوهر درسته و در مواقع ...

پس چیزی که درسته و تنها راهش لیزر کردنه

از نظر من وقتی کسی میره لیزر میکنه به دید بد ارایشگره نگاه نمیکنه قرار نیس همجنسگرا بازی در بیارن میخوان لیزر کنن کسی هم که بخواد خودش لیزر کنه باید اموزش ببینه دستگاهش کمه کمش 3 ملیونه

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 
نه ببین من کاری با کسی ندارم ولی منم میخواستم برم لیزر  ولی شنیدم حرام اگه کسی غیر از همسر ادم ...

ولی لیزر نری بهتره چون سموم بدن از همین طریق رشد موها خارج میشه

فعل حرام؟؟یا خدا:/ شما از شوهرتم خجالت میکشی مساله ت فرق داره کلا.

منظورم اوایل ازدواجه ادم خجالت میکشه والا زن وشوهرمحرم ترین افراد به هم هستن ولی یک هم جنس حتی مادرهم حق نداره به عضوخصوصی دختر خودنگاه کنه.

عزیزم برداشت اشتباه نکن تمیزی از واجباته ولی این تمیزی نبایداغشته به حرام بشه میگه ادم خودش نمی تونه ...

بهترین روش و خلاصی از موهای زاید لیزره که گفتم دستگاه کمش دیگه 3 ملیونه الان خیلیا مشکلشون با موهای زاید بدنشونه و کلافشون کرده طرف میره حموم نزدیک 40 دیقه وقت میزاره برا اصلاح

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹