سلام دوستای خوبم. من این چند ماه خیلی مشکل داشتم. از شدت استرس حتی نمیتونستم به کارای روزمرهم برسم. دیگه شروع کردم به خوندن نماز صبح با حضور قلب. نمیدونم چرا اما واقعا نمازهام کیفیت داشت جوریکه جیگرم حال میومد. بیمار داشتیم و شکر خدا اونا خوب شدن. خودم هم به خاطر شرایطم با سختی زیاد درس میخوندم و حتی میخواستم امتحانامو ندم اما خدا رو شکر تو کلاس بالاترین نمرات رو گرفتم. امتحانات شفاهی و جوریکه من از شدت استرس بارها استفراغ کردم ولی دقیقا استادا از اونجایی میپرسیدن که من خونده بودم. خیلی حس خوبی دارم. گفتم به شما هم بگم
آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است بارها گفته علی شاه نجف، جان من است | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) | . بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
خوش به سعادتت یعنی میشه منم بیام و تاپیک بزنم به اونی که میخوام که رسیدم😔😔😔
عزیزم من اون شبی که تا صبح گریه کردمو یادمه. اینجا هم تعدادی از تاپیکام هست که با چه بدبختی امتحانامو میخوندم. بعدش دیدم این استرس من رو میکشه. گفتم خدایا من به تو رو میکنم. من فقط از تو کمک میخوام. فقط بهش گفتم بهم همت و اراده بده که مشکلاتم رو حل کنم. هر صبح که نماز میخوندم یه جور قوتقلب پیدا میکردم، یه جور تعهد و این باعث میشد همهی تلاشم رو بکنم. انگار اون نماز صبح دوپینگ بود. به خدا توکل کن و تلاش کن. باور کن هر قدمت اندازهی صد قدم نتیجه میده