2777
2789
عنوان

معجزه پوووووول

154 بازدید | 12 پست

وای یکیو میشناختم و تازگیا پیجشو دیدم بقدری عوض شده..خیلی خوشگل شده..حالا جریانچیه..

از همون اول

کلا فازش یه چی دیکه بودش.زیادخوشگل نبود.ولی فازش ازون مدل دخترا ک چیتان پیتان زیادمیکنن راستش چون زیبا نبودش کارایی میکرد بقیه میخندن بهش..توعروسیا اهنگ جنیفر میزاشت تکوتنها صحنه رو تسخیر میکرد😅و مثل جنیفر میرقصید بقیه😬

چون خب خوب نمیرقصید.اما تلاششومیکرد.

با سه تا بچه بادیه اقایی فرارکرد...اما بعد مدتی برکشت سرخ.نه زندگیش.کلا حیلی سرپرسودایی داشت.

حالا دیدمش ک دماغ عمل کزده سینه ها روباسنو...اصلادیه جیز دیگه ای شده

..و واقعا هم خوشگل شده...دمش گرم خدایی خیلی خوب شده.

میگم وقتی پول باشه هر چقدر زشت بتشی اخرش خوشگل میشی.

هرچند شوهرش کارگره.و نمیدونمم از کجاپولاورده ولی بازم دمش گرم خوشگل وخوشتیپ شده...پرام ریخته از دیشب.

هعیییی....

شوهرم کلا مخالفه با عمل اینا🙄

ی سوال واسه پیکر تراشی و اینا باید پیش چ دکتری بری

الان نمیدونید هزینه ها چطوره؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پیج زده بلاگر شده این بلاگرا پولای خیلی زیادی در میارن خیلی زیاداگه فالورات بالا باشن پولای نجو ...

دارم پیجشو ن ازینکارا نمیکنه...باخودم میگم از بس دقدقه زیبایی داشته بالاره به خواسته ش رسیده.

خیلی خوب شده

دارم پیجشو ن ازینکارا نمیکنه...باخودم میگم از بس دقدقه زیبایی داشته بالاره به خواسته ش رسیده.خیلی خو ...

اتفاقا چیزی که میگی بدرد بلاگری میخوره اگه بلاکر میشد موفق میشد

بلاگرا خیلی پولدارن

اتفاقا چیزی که میگی بدرد بلاگری میخوره اگه بلاکر میشد موفق میشدبلاگرا خیلی پولدارن

مسدونی کلا فازش اینجوری بودش. و خوشگل نبود دماغ بزرگ..و خوش هیکلم نبود..اما عمل کرده بخودش رسیده دافی شده.

کاش منم میتونستم😪