2777
2789
عنوان

بچه‌ها من حاجت روا شدم

391 بازدید | 20 پست

سلام دوستای خوبم. من این چند ماه خیلی مشکل داشتم. از شدت استرس حتی نمیتونستم به کارای روزمره‌م برسم. دیگه شروع کردم به خوندن نماز صبح با حضور قلب. نمیدونم چرا اما واقعا نمازهام کیفیت داشت جوریکه جیگرم حال میومد. بیمار داشتیم و شکر خدا اونا خوب شدن. خودم هم به خاطر شرایطم با سختی زیاد درس میخوندم و حتی میخواستم امتحانامو ندم اما خدا رو شکر تو کلاس بالاترین نمرات رو گرفتم. امتحانات شفاهی و جوریکه من از شدت استرس بارها استفراغ کردم ولی دقیقا استادا از اونجایی می‌پرسیدن که من خونده بودم. خیلی حس خوبی دارم. گفتم به شما هم بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر ان شاالله همه حاجت روا بشن

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

عزیزم خداروشکر ان شاءالله همیشه تو زندگیت  خوشبخت باشی و سلامت

برای منم دعا کن

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜
خوش به سعادتت یعنی میشه منم بیام و تاپیک بزنم به اونی که میخوام که رسیدم😔😔😔

منم😔🖐🏻

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
خوش به سعادتت یعنی میشه منم بیام و تاپیک بزنم به اونی که میخوام که رسیدم😔😔😔

عزیزم من اون شبی که تا صبح گریه کردمو یادمه. اینجا هم تعدادی از تاپیکام هست که با چه بدبختی امتحانامو میخوندم. بعدش دیدم این استرس من رو میکشه. گفتم خدایا من به تو رو می‌کنم. من فقط از تو کمک می‌خوام. فقط بهش گفتم بهم همت و اراده بده که مشکلاتم رو حل کنم. هر صبح که نماز میخوندم یه جور قوت‌قلب پیدا می‌کردم، یه جور تعهد و این باعث میشد همه‌ی تلاشم رو بکنم. انگار اون نماز صبح دوپینگ بود. به خدا توکل کن و تلاش کن. باور کن هر قدمت اندازه‌ی صد قدم نتیجه میده