2777
2789
عنوان

اونایی که وکیل خوب داشتن بیان

153 بازدید | 10 پست

یه وکیل خوب و پایه یک تو تهران ترجیها نزدیک منطقه پانزده میخوام این روزا وکیلی دزد زیاد هست یه نفر که وکیل خوب گرفته بگه واسه مهریه و طلاق یه وکیل قابل اعتماد و پیگیر معرفی کنید لطفا اونایی که وکیل خودتون بوده و نتیجه دیدید از کارشون بگید

وکیل دزد یعنی چی

قصد بی احترامی به قشر خاصی نداشتم تو هر شغلی بد و خوب هست ولی الان راجه به این شغل حرف زدم و اینکه تو اطرافیان دیده بودم که وکیله پول طرف رو می گرفت زیاد پیگیر نبود یا با طرف مقابل دست به یکی میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من یکی رو میشناسم واقعااااااااااکارش بیسته بسیارحرفه ای ۱۰ساله وکیل خونوادگی ماست واقعا همه فن حریف و دلسوزه نشده کاری بهش بدیم و نتونه سربلند بیاد بیرون منم خیلی وکیل دیدم و شنیدم که فقط پول گرفتن و هیچ کاری نکردن 

سلام اگر وکیل با سواد که تخصص اش در حوزه خانواده(طلاق مهریه نفقه محله حضانت و ......) است بخواهید

به شما جناب آقای ابوالفضل خانزاد را معرفی می کنم

کارشان عالی است

انسانی صادق، و پیگیر

۰۹۱۲۴۱۵۶۶۸۷

مشاوره حقوقی از ساعت 15تا18.🙏09124156687