2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
دقییقا ی جا منم اتفاقی شنیدم پیش یکی میگف عروس اولم اصن زبون نداره نمیفهمه هیچ چیو  هر کارم کن ...

خخخخخ دهنت سرویس

ی روز بفرستش چوپانی

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانواده من خیلی محترمن حرف من نیست زبان زدیم با پسر عموم ازدواج کردم ی حلقه برام خریدن موقع خریدم خودم زیاد چیز نخریدم (این مقصر خودم بودم)البته پدر شوهرم چون خونه خرید برامون من هیچی نخاستم طلا و لباس و تشریفات گفتم ندارن تو دوران عقد ی هل پوکم ندادن بهم من کلا هیچوقت گله نکردم حالا دختر خودش عقد کرد دقیقا شرط کردن پدر داماد باید خونه بخره پدره هم قبول کرد ولی خواهر شوهرم از هیچی کوتاه نیومد همون موقع فقط ۵۰ میلیون طلا نقد برداشت لباسم نگم دیگه ولی موقع من میگفت دیگه خونه خریدیم توقع نداشته باش الانم برادرشوهرم داره دو طبقه میسازه  (باباش میسازه)هنوز نرفتن خاستگاری هی مادرشوهرم میگه بایدطلاهاشو از الان بخریم تا اون موقع فشار نیاد انگار این وسط من فقط ادم نبودم 

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
دقیقا!!!  من حرف نمی زدم فکر می کردم با این کار بزرگواری خودم نشون می دم!!!!!😔😔😔  تا ای ...

شمارشو ب من بده😡😡😡😡😡😡😡تا ببینم چرا ب تو حرف زده ب صورت ناشناس میشورمش👍😡👍😡👍😡

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
دقیقا!!!  من حرف نمی زدم فکر می کردم با این کار بزرگواری خودم نشون می دم!!!!!😔😔😔  تا ای ...

منم یسال اول اینجوری بودم فک میکردن سنم کمه حالیم نمیشه ولی بعد یسال ک دیدم هی اذیت می کنن کاراشونو تکرار می کنن اون روی خوبمو نشونشون دادم😅

اما جاری بزرگم خیلی با سیاسته فقط اونجایی ک باید حرفشو میزنه براهمین خریدار داره میگن این هیچوقت الکی حرف نمیزنه ولی هربلایی بخوان سرش میارن عوضش

منو جرئت ندارن اینم بگم ک کاریشون ندارم و توقعی هم ازشون ندارم خیرت را نخواستیم شر مَرسان  

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
مادرشوهر منم برا جاری اخریم صدبرابر من خرج کرد. من اگرم بگم بهشون میگن حسوده باهام بد میشن خانوادگی. ...

یادت بمونه زیر زیرکی جبران کن

یادت بمونه زیر زیرکی جبران کن

حالا جبران کنم چی میشع؟ خیلی وقتا جبران کردم باز نتیجش به خودم برمیگرده...به خودم کم محلی میکنن وقتی میرم تو جمعشون انگار یه غریبه از کوچه رفته نشسته اونجا😔انگار من دشمنشون هستم

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
ینی ی چیز عادی میدونستن ولی خب باز پول خودشونه  دگ کلا مادرشوهرم پیش من تموم شد ن انتظار دارم ...

دقیقا همین حرف به من زدند!!!  با کلی بی احترامی بهم گفتند پول خودمون برای هر کی بخوایم خرج می کنیم!!!  بعد چند هفته مادرشوهرم زنگ زده به من که حالا بلند شید بیایید دور هم باشیم!!!

منم گفتم این وقت خودمه دلم نمی خوام با آدم هایی مثل شما روزهام بگذرونم!!!  ای دلم خنک شد!!

انگار عمرمون از سر راه گیر آوردیم!!  هر وقت حوصله اشون سر میره بریم سرگرمشون کنیم هر وقت هم آدم نخواستن مثل یه تیکه آشغال پرتمون کنند از خونشون بیرون!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
سختگیری؟ببخشید مگ زوره مادرشوهرت برات کادو بیاره؟ من مگ ندید بدید ام ک همون اول راه بله گفتن بگم ای ...

حرفت درست . ولی بچه هاشو خار نمیکنه داره تو را خار میکنه . خدا مرگش بده مادرشوهر من کادو سر عقدی بدل داد 😔😔😔 من بعد ۳ سال فهمیدم رفتم دادمش 

حالا جبران کنم چی میشع؟ خیلی وقتا جبران کردم باز نتیجش به خودم برمیگرده...به خودم کم محلی میکنن وقتی ...

بزار بکنن خدا خیرت بده مگه تو ب ا نا وابسته ای انقد سفت و محکم باش ک بدانن تو کی هستی و اصلا اونارو حای ادمم نمیاری

ناراحتت شدم ساده نباش

من میزنم تو دهن خانواده فامیلاش چون خ گستاخن گنده گو

دقییقا ی جا منم اتفاقی شنیدم پیش یکی میگف عروس اولم اصن زبون نداره نمیفهمه هیچ چیو  هر کارم کن ...

منم از همین حرف خیلی سوختم و ناراحت شدم!!!  فکر می کردم درمورد من می گه چه عروس با شخصیتی دارم!!!  بعد دیدم در موردم اینجوری می گه خیلی دلم شکست!!  و از دست خودم بی نهایت ناراحت شدم که چه رفتارهایی و چه حرف هایی ندید گرفتم و ریختم تو دلم و تو تنهایی خودم چقدر گریه کردم و حرص خوردم آخرش هم پشت سرم می گن نفهمه هیچ چیز حالیش نیست!!!!°

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
بزار بکنن خدا خیرت بده مگه تو ب ا نا وابسته ای انقد سفت و محکم باش ک بدانن تو کی هستی و اصلا اونارو ...

من خیلی محکم بودم ولی الان شکننده شدم انقدر حرفا مادرشوهرم بهم پرونده دیگه الان حساس شدم حوصله حرفای عادیشو هم ندارم. مادرشوهرم اصلا دلش نمیخواد خنده رو لب من بیاد

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰