2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
ببین اگه تو حرفت نزده بودی پدرشوهرت هم با مادرشوهرت همراهی می کرد و فکر می کرد این فرق گذاشته اصلا م ...

ن عزیزم توجه کجا بود 

دگ اصن برام نیس 

مهم اینه ک حرف دلمو گفتم مرگ ی بار شیون ی بار 

حرف نزنی فک میکنن لالی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا آدم با خود جاری مشکلی نداره ولی این فرق گذاشتن ها بدجوری دل آدم می شکنه!!  اصلا بحث یه کی ...

منم ناراحتیم این چیزا بود انقد رو دلم جمع شد جمع شد ک اینبار خالیش کردم خوبم کردم نزاشتم برام عقده شه

مادیات مهم نیس مهم اون فرق و ارزشیه ک یکسان نیس برا عروسا

دوست عزیز من برادرم مشکل مالی داشت تمامشو پدر و مادرم دادن ولی ب عروسمون نگفتیم ک پدر مادرم دادن بنظ ...

اگه بعدها می‌فهمه توسط جاری،خودتون بگین بهتره و به جاش یه هدیه هم به این عروستون بدین که ناراحت نشه،یا مثلاً جلوی جمع از خانومی و ملاحظه ای که کرده تعریف کنید که دلش خوش شه

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
هعییی عزیزم منم سر بچم فهمیدم  اولین تولد پسرم رو لباس ۶ سال پیششون پوشید اومد تصور کن؟ صورتش ...

برای من دقیقا روز تولد بچم مادرشوهر و کل خانواده اش مین خونمون !!!  مبادا ما تولد مخفیانه بگیریم و اونها رو دعوت نکنیم!!!  همشون هم باد می کنند و می شینند!!!

به دلم مونده روز تولد پسرم یه تولد کوچیک و شاد سه نفری برای پسرم بگیرم اما هنوز نتونستم!!  دقیقا بهترین روزهای زندگیم میان کوفتم می کنند!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
ببین اگه تو حرفت نزده بودی پدرشوهرت هم با مادرشوهرت همراهی می کرد و فکر می کرد این فرق گذاشته اصلا م ...

ینی ی چیز عادی میدونستن ولی خب باز پول خودشونه 

دگ کلا مادرشوهرم پیش من تموم شد ن انتظار دارم ن انتظار داسته باشه 

ولی جواب خوبی های ۲ ساله ام این نبود واقعا

برای من دقیقا روز تولد بچم مادرشوهر و کل خانواده اش مین خونمون !!!  مبادا ما تولد مخفیانه بگیری ...

منم بهترین روز مادرشوهرمو از دماغش اوردم😂😂😂

چون خیلی بهم بدی کرد 

تازه همه ازش ایراد میگیرن ک جدیده رو نگرفته اولی رو چرا پس زدی گفتن انگار پس زدن کارته 

چون با مادرشوهرش و خاهرشوهر و جاری هاشم قطع ارتباطه از عروسی من 

اینجوری رفتار کنید بدتر لج میکنه بیشتر فرق میذاره، نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه بقیرو، خوش بگذرونید و خوشرو باشید تا شما بیشتر به چشم بیاید، فرق گذاشتن همیشه هست دیگه، حس حسادتو از خودتون دور کنید کاری کنید اونا به شما حسادت کنن

زنیو که دیدی همش اشکش دمه مشکشه یا ناراحته و افسرده بدون شوهرش ازیتش میکنه .

عالی بود

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اینجوری رفتار کنید بدتر لج میکنه بیشتر فرق میذاره، نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه بقیرو، خوش بگذرونید ...

دگ اصن واسم مهم نیستن وقتی دگ شناختمشون برن سر تا پاشو طلا بگیرن 

شوهرم ک پشتمه دگ چی میخام

ن عزیزم توجه کجا بود  دگ اصن برام نیس  مهم اینه ک حرف دلمو گفتم مرگ ی بار شیون ی بار&nbs ...

دقیقا!!!  من حرف نمی زدم فکر می کردم با این کار بزرگواری خودم نشون می دم!!!!!😔😔😔  تا اینکه با گوش خودم شنیدم مادرشوهرم داشت می گفت ولش کن این نفهمه هر کاری هم کنیم حالیش نمی شه!!!!    یعنی صفتی که من فکر می کردم یه چیز مثبت و خوب و عالیه از نظر اونها نفهمی محسوب می شد!!!  این که متلک ها و بدی هاشون ندید می گرفتم اونها نفهمی می دونستن!!!!!!!!!!!

دقیقا!!!  من حرف نمی زدم فکر می کردم با این کار بزرگواری خودم نشون می دم!!!!!😔😔😔  تا ای ...

دقییقا ی جا منم اتفاقی شنیدم پیش یکی میگف عروس اولم اصن زبون نداره نمیفهمه هیچ چیو 

هر کارم کنی ب دل نمیگره حسودی نمیکنه اصن هیچی حالیش نیس 

تو دلم گفتم ی روز خوب برات جبران میکنم

منم ناراحتیم این چیزا بود انقد رو دلم جمع شد جمع شد ک اینبار خالیش کردم خوبم کردم نزاشتم برام عقده ش ...

از الانم سعی کن رویه ات همین باشه!!

همیشه محترمانه حرفت بزن!!!  الان مادرشوهرت هم اگه چیزی بهت گفته خوبیش این بوده که خودش بهت شناسونده!!!  باطنش دیدی!!  بعد از این مجبور نیستی کلی تحویلش بگیری و خودش هم دیگه همچین انتظاری نداره!!!

خیلی خوبه آدم ها باطن خودشون نشون بدن و یه عمر از آدم بیگاری نکشن!!!

دقیقا برای منم همینکارو کردن منم دو ساله ازدواج کردم

ولی خب برای من بد نشد من تشنه این چیزا نیستم

بیشتر برای خودشون بد شد ی کینه تو دلم گذاستن ک باعث شد هر وقت بخام بهشون محبت کنم اون کینه جلومو بگیره

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
از الانم سعی کن رویه ات همین باشه!! همیشه محترمانه حرفت بزن!!!  الان مادرشوهرت هم اگه چیزی بهت ...

دقیقا

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍