2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
چقدر خوبه که شوهرت هم مادرت شناخت!!!  شاید اگه شما صدات در نمی امد شوهرت هم متوجه این فرق گذاشت ...

اره عزیزم قضیه فقط کیک نیس ک کلا از همه لحاظ میمیره واس جدیده 

حتی پول خریدام برادرشوهرم نمبده همش پدرشوهرم 

البته پدرشوهرم خوب حالشو گرف چون گف اون دختره 

و سر قضیه شیرینی بردن منو نبرد کاری کرد ک لال شه 

پدرشوهرم گف ایشون عروس اول من هس دلیل نمیشه ک تازه اومد ب بازار کهنه بشه دل ازار گف همه پسرام ی اندازه هس برام

عزیزم حرفت درست شما میگی واسه داداش اولت دستتون تنگ بوده حالا واسه عروسه تازه میخوایید جبران کنید ام ...

بله

موافق نیستم با نظرتون ولی حوصله ی توضیح ندارم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا حق داری استارتر 

من جاری دومم واسه اولی وضع مالیشون عالییییییییی بود واسش کلی طلا و سرویس گرون و همه چیز گرفتن و مهریش بیشتر از من واسه من پدر شدهرم فوت کرد و همه مخارج با شوهرم بود واسه همین مهریه من کمتر از اون شد و ی سرویس سبک گرفتن اما زمان اون شب یلدا خ مد نبود ولی واسه من مد شد تا واسه من اوردن جاریم گله گی کرد اما یادش نبود ک مهریه بیشتر و اون همه طلا رو فقط شب یلدای منو دید میدونی شرایطا خ فرق میکنه نمیدونم چی بگم 

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
حالا اون موقع وتسه تو کم گذاشتن .میبردت بیرون‌ یه دست لباس چه میدونم یه روسری واست میگرفت دلتو بدست ...

عزیزم من مشکلم این چیزا نیس میگم ک با زبون خوش هم میگف من مشکلی نداستم دارم میگم ک خرید نرفتم ولی خونه دختره میخاستم برم چرا نبرد؟

من تا ناراحتیمو گفتم چیزای گف ک نباید میگف خودشو اورد پایین ک دگ در حد ی ادم سالم نمیبینمش از نظر من خانوم مشکل داره رنگش دگ پیش من رف

ای جانم خب درستشم همینه ،اما برای من یکی از خواهر شوهرم شده بود مسئول خرید خودش همه کارو میکرد برای ...

به جای همه ی اونا همسرم بعد ازدواج برام همه جوره جبران کرد،در کل بهتره خانواده ی داماد تو این چیزا خودشونو خراب نکنن چون بعدها دختر و پسر میرن سر زندگیشون و خودشون تصمیم میگیرن چه مدلی خرج کنن،ولی اگه خرجو داماد میده لطفاً از همسر خودتون دلگیر باشین که چرا کم میزاره

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
منم روز مادر همیشه می رفتم اونجا و کیک و کادو و تبریک!! بعد که خودم بچم به دنیا امد تا چند سال دیدم ...

هعییی عزیزم منم سر بچم فهمیدم 

اولین تولد پسرم رو لباس ۶ سال پیششون پوشید اومد تصور کن؟ صورتش عصبااااانی 

همش میرف بیرون اتاق شوهرم زابراه شد بین مهمونا و مادرش همش میگف مامان چته چرا نمیتونی مثه بقیه یوجا بند شی حتی چون تولد پسرم عکاس اوردم 

با گوش خودم شنیدم ک گف هه زنیکه عکاسم اورده 

من چون تا الان نتونستم ببرمش اتلیه گفتم تولدش ی سال بعد جبران کنم بچمه ارزو دارم خب

عزیزم من مشکلم این چیزا نیس میگم ک با زبون خوش هم میگف من مشکلی نداستم دارم میگم ک خرید نرفتم ولی خو ...

دله ادم یه تیکه گوشته .من پدرم فوت شده بخدا قسم به داداشم میگم وقتی زن گرفتی مجبورش نکن به مامان زنگ بزنه یا سر بزنه میگم هفته ای ۴ بار میایی به مامان سر بزنی اگه خواست بیارش اگه نه خودت بیا سر بزن بخدا اخه اونم ادمه گفتم مسافرت میری مجبور نیستی همیشه مامانو با خودت ببری شاید دوس داشته باشه دوتایی برین مسافرت یا جایی .

من هنوز جاری ندارم اما میدونم وقتی بیارن حالم از تو بدتر میشه 

واقعا آدم با خود جاری مشکلی نداره ولی این فرق گذاشتن ها بدجوری دل آدم می شکنه!!  اصلا بحث یه کیک نیست!! 

من خونه مادرشوهرم بودم جلو من حاضری گذاشته بود بعد جاریم امد سریع سفره رو جمع کردن و برای اون رفت غذا بار گذاشت!!!   یه غذا اصلا برام مهم نیست ولی اینکه دیدم چطور فرق می زارن آدم ناراحت می کنه!!!

وگرنه بهتر از این غذاهاشون خودم می تونستم برم تو رستوران برای خودم بخرم!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
به جای همه ی اونا همسرم بعد ازدواج برام همه جوره جبران کرد،در کل بهتره خانواده ی داماد تو این چیزا خ ...

دوست عزیز من برادرم مشکل مالی داشت تمامشو پدر و مادرم دادن ولی ب عروسمون نگفتیم ک پدر مادرم دادن بنظرتون ب عروسمون بگیم ک بعدا ناراحت نشه ؟

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
اره عزیزم قضیه فقط کیک نیس ک کلا از همه لحاظ میمیره واس جدیده  حتی پول خریدام برادرشوهرم نمبده ...

ببین اگه تو حرفت نزده بودی پدرشوهرت هم با مادرشوهرت همراهی می کرد و فکر می کرد این فرق گذاشته اصلا مهم نیست!!  و مطمئن باش تو بقیه مراسم هاشون هم اصلا به تو و احساست توجهی نمی کرد!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
چراخودت نرفتی؟! من باشم با داداشم نمیرم فقط راهنمایی می کنم 

خودم میرفتم گلم بابت لباس عروس جلوی مامانم رک و پوست کنده گفت ما نمی‌خوایم انقد هزینه کنیم اصلا راضی نیستیم،برای آرایشگاه هم همین بود منم اون لحظه انقد با مامانم ناراحت شدیم و کسر شأن میدونستم که اصلا نتونستم اعتراض کنم،اینخواهر شوهرم خیلی خسیسه آب از دستش نمیچکه  بعدها فهمیدم برای مخارج عروسی قرار بوده هزینه ها رو حساب کنه و قرض بده به همسرم،خب به طبع ترجیح میداد پول کمتری قرض بده که حتما با پاتختی همسرم بتونه سریع قرضشو پس بده

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.