2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
خیلی دلم شکست و ب خدا سپردمش

شما چقدر حساسي از اين بعد كادو ببرن براي عروس دوم به شما نميگن هر كسي به زمان خودش چرا ببخشيد مثل بچه ها رفتار كردين شان خودتون انقدر سر يك لباس اوردين پايين ارزش شما خيلي بيشتر خودتون كوچيك نكنيد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درسته ک شما ارزو داشتی و دوست داشتی لباس خوب بپوشی ولی جالب برام ک خوبی خواهر شوهرتونو ب بدی ت ...

گلم اشتباه متوجه منظورم شدی پست قبلی منو بخوونی خطاب به استارتر گفتم گله از شوهرتون داشته باشین نه از خانوادشون ،منم خودم اون لحظه ناراحت میشدم چون قضیه رو نمی‌دونستم بعدها که متوجه شدم فقط توی اون مورد از همسرم گله کردم نه از خواهرش،اتفاقا چند روز پیش هم توی تاپیک دیگه ای گفتم هیچ وقت بابت هیچ کدوم اونها پشیمون نیستم باعث شد خرج بیخودی نکنم و بدهکار نشم بابت مراسم،خودم هم بعدها پولی به برادرم بابت ازدواجش قرض دادم اما شیوه ام با خواهر شوهرم فرق میکرد من پولو دادم دست برادرم و دیگه کاری به نحوه ی خرج کردنشون نداشتم و اونا هم هزینه ها رو خودشون طبق پولی که موجود بود مدیریت کردن،الانم با خواهر همسرم رابطه ی خوبی دارم ،قطعا خواهر شوهرم لطف کرده که به همسرم دم ازدواجش کمک کرده من هرگز نه الان و نه اون زمان لطفشو به بدی تعبیر نکردم!!!!!

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
حالا مادرشوهرمن عروسا براش ارزش ندارن هیچ  نوه های پسریم محل نمیکنه  باورت میشه بستنی ده ...

وااای گفتیییی

پس اینم همه جاییه😐😐😐 

مادرشوهر منم همینه برا  دخترش و نوه دختریش خودشو میکشه 

اما وقتی فهمید من باردارم ی ظرف غذا یخ زده که ماه رمضون برا دخترش اینا پخته بود و اضافشو گذاشته بود تو فریزر رو اورد گفت اینم از ویارونه ات😑

گلم اشتباه متوجه منظورم شدی پست قبلی منو بخوونی خطاب به استارتر گفتم گله از شوهرتون داشته باشین نه ا ...

منو ببخشید که قضاوتتون کردم 😓😓😓🍬

بله درسته پول ک قرض دادن در مورد نحوه مصرفش باید دخالت نمیکرد

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
دگ ازش ی ذره هم توقع ندارم  عزیزم اینم قورتم داد دگ همین حرفش ک گف اون دختره ارزو داره کم چیزی ...

تو فقط صبر کن ببین خدا از کجا میذاره تو پاچش

خدا خوب جواب ظلم رو میده.... 

حق داری هر چی بگیییییییی تا نکشن بقیه این دردا رو نمیفهمن چی میگیم ما

منو ببخشید که قضاوتتون کردم 😓😓😓🍬 بله درسته پول ک قرض دادن در مورد نحوه مصرفش باید دخالت نمیکرد

خواهش میکنم ،منم فکر کنم واضح توضیح ندادم

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
تو فقط صبر کن ببین خدا از کجا میذاره تو پاچش خدا خوب جواب ظلم رو میده....  حق داری هر چی بگیی ...

بخدا اگ توهین کرده بودم اگ بی ادبی کرده بودم 

فقط ب خدا سپردم خودمم حامله ۲ ماهه 

کشیدم ک میگم ۲ سال کشیدم از دستش

دگ راحت شدم فقط بخاطر اینک ناراحتیمو محترمانه گفتم ایییینقد حرف بد زد بم و چقد کوچیکم کرد ان شالله ک خودش کوچیک عالم ک ادم شه خدا جای حق نشسته

بخدا اگ توهین کرده بودم اگ بی ادبی کرده بودم  فقط ب خدا سپردم خودمم حامله ۲ ماهه  کشیدم ...

میفهمم چی میگی شعور و نفهمی خودشو رسوند تو این سن

منم یکی دارم که کم از مال تو نداره

فقط منتظرم خدا حقمو ازش بگیره

ی روزی بهم گفت مادرت باید تربیت یادت میداد که نداد هرگز یادم نمیره حرفشو. نگم دیگه بهت که چرا این حرفو‌بهم‌زد که ادم رو میسوزونه... خانواده من خیلی صبور و خوبن تو همه فامیل شهره ان از ادب

حتی خود ما هم همینطور بخاطر پدر و مادرمون همه دوسمون دارن

اصلا توقع نداشتم هرگز هم نمیبخشمش

همچین ادمای عقده ای که فقط توهین میکنن و بی احترامی

من که به خدا سپردم

میفهمم چی میگی شعور و نفهمی خودشو رسوند تو این سن منم یکی دارم که کم از مال تو نداره فقط منتظرم خد ...

ینی دگ مرررد واسم کلا 

اصن خیلی بغضم میگیره بخاطر اینکه دختر نداره ۲ سال مثه دخترش بودم هعییییی ادم نفهم ادم بی چشم رو 

ان شالله خدا جوابشو میده 

هه بهش میگفتی اگ خودت تربیت داشتی نحوه رفتار با عروس رو یاد میگرفتی جای بحث و اینا 

میفهمم کلا هرچقد از اونا سر تر باشی سعی میکنن بیارنت پایین 

چون من از اینا سرم چ از لحاظ خانوادی مادیات و فرهنگی ولی خودمو بالا ندونستم و مثه خودشون با چ سختی هایی زندگی کردم

۲ سال عمرم سوخت 

وااای گفتیییی پس اینم همه جاییه😐😐😐  مادرشوهر منم همینه برا  دخترش و نوه دختریش خودشو ...

گلم من مادرشوهرم ترکه 

نژاد خودم اصلا احدالناسی از این کارا نمیکنه من شاخ در اوردم از کاراشون 

دیگه نمیشه تغییرشون داد اعصاب خودمم بهم نمیریزم 

ولی همیشه فحش بارون میکنم خودمو که چرا با غیرنژاد خودم ازدواج کردم😞نژاد من خیلی ساده و مهربونن عروسو رو سرشون میذارن 

برا پسر خونه میخرن عروسی و خرجش به پای پدردوماده 

یعنی من فقط دلم خوشه خوب بودن شوهرمه که اونم اگه زیرگوشش نخونن😞خودشونو بزنن به مظلومیت ازش پول میگیرن اینم تو رو دروایسی میده اصلا رحم ندارن به پسر

حالا ما مستاجریم😞

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘