2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
عزیزم خیلیم داشتن  الان ندارن فقط خیلی فرق میزاره تو روم گف خونه دارم پول دارم اختیار دارم میخ ...

خوشم میاد بدتر از خودم جواب دادی 😂😂😂😂 

ببین همین ک جواب دادی سبک شدی دنیا دنیا ارزش داره

من خیلی محکم بودم ولی الان شکننده شدم انقدر حرفا مادرشوهرم بهم پرونده دیگه الان حساس شدم حوصله حرفای ...

وای من از تو خاهش میکنم تمنا میکنم خودتو قوی کن اعتماد ب نفس داشته باش کتاب بخون زبان یاد بگیر ولی نزار اون اشغال ندید بدید اینجور باهات رفتار کنه

ادرسشو ب من بده من برم جرش بدم خلاص شی

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمارشو ب من بده😡😡😡😡😡😡😡تا ببینم چرا ب تو حرف زده ب صورت ناشناس میشورمش👍😡👍😡👍😡

😂😂😂 ممنونم گلم!!  چقدر بابت این حرفش گریه کردم!!

می دونی بهترین انتقام از همچین آدم هایی اینه که خودت ازشون بگیری!!!  بزار تو دنیای مزخرف خودشون باشن!!  من دیگه سرد شدم ازشون و رفت و امد نمی کنم!!  به قول یک نفر می گفت آدم های خوب مثل برکت تو زندگی آدم می مونند وقتی میان با خودشون برکت میارن و زندگی آدم نورانی می کند!!  کسی که این نور و زیبایی باطن یه آدم نبینه همون بهتر که رهاش کنیم تا در تاریکی دنیای خودش زندگی کنه!!  اون به برکت ما نیازی نداره و ما هم به تاریکی و بدطینتی اون نیازی نداریم!!

الان از وقتی باهاشون دعوا شد و رابطه ام خیلی کم کردم حس می کنم آرامشم خیلی بیشتر شده!!  آزادتر شدم!!  رها شدم!!  دیگه خودشون بار مشکلات و دردسرهاشون به دوش بکشن!!  دیگه من سنگ صبورشون نیستم!! دیگه من نیستم!! 

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
نه مااول مادرداماد و خواهرش یاخاله اش میرن جلسه بعد پسرومادرپدرمیرن جلسه بعدی برادرشوهرو جاری و خو ...

اها

پس حق داری ناراحت شی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
😂😂😂 ممنونم گلم!!  چقدر بابت این حرفش گریه کردم!! می دونی بهترین انتقام از همچین آدم هایی ای ...

واقعا ایول ب نظرم بدترین انتقامو داری ازشون میگیری

همین ک سردی

همین ک مثل قبل نیستی

همین ک کمرنگ شدی

همین ک دیگه برات مهم نیست

ب نظرم ا صدتا فوش بدتره براشون👍

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
وای من از تو خاهش میکنم تمنا میکنم خودتو قوی کن اعتماد ب نفس داشته باش کتاب بخون زبان یاد بگیر ولی ن ...

عزیزم😄😍😘مرسی که انقدر دلسوزین...خیلی دلم میخواد یه دوست قوی مثل شما داشته باشم باهاش درد و دل کنم...میتونم بهتون درخواست دوستی بدم؟

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
خودم میرفتم گلم بابت لباس عروس جلوی مامانم رک و پوست کنده گفت ما نمی‌خوایم انقد هزینه کنیم اصلا راضی ...

عزیزم درسته ک شما ارزو داشتی و دوست داشتی لباس خوب بپوشی ولی جالب برام ک خوبی خواهر شوهرتونو ب بدی تعریف میکنید ادم خسیس پول واسه خودش خرج نمیکنه چه برسه ب اینکه قرض بده ب کسی

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
عزیزم😄😍😘مرسی که انقدر دلسوزین...خیلی دلم میخواد یه دوست قوی مثل شما داشته باشم باهاش درد و دل کنم ...

نوکرتم بفرما

از الانم سعی کن رویه ات همین باشه!! همیشه محترمانه حرفت بزن!!!  الان مادرشوهرت هم اگه چیزی بهت ...

اره من فک میکردم ادم خوبیه اخه همیشه میگف برا تو فلان مراسم گرفتم برا ۲ تا عروس دیگمم همینه 

میگف فلان قد طلا ب تو دادم اونام همینن 

منظورم اینه همیشه خودش این حرفای مساوی بودن رو میزد ک منم حساس شدم وگرنه ب هیجام نییس کادو هاش مگ من ندارم از اینا خیلیم سر ترم 

خوشم میاد بدتر از خودم جواب دادی 😂😂😂😂  ببین همین ک جواب دادی سبک شدی دنیا دنیا ارزش داره

حقش بود بخدا 

فک میکنه کیه احمق خانوم فک میکنه من گاگولم خودش دانسمنده همه چی فهم