2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست
سختگیریه چی؟ادم بیاد بگه واسه من خرید کنین فلان کنین؟خب مسلما نمیشه گفت اصلا نمیشه چیزی گفت هرکس دوس ...

سختگیری تو بله دادن و شرایط ازدواج اونموقع حساب کار دست طرف میاد 

الان فقط این گله ها وجه ی این خانوم رو خراب کرده  حتی پیش جاری جدید

چون اونا نه از خرید واسه جاری چشم پوشی میکنن بااین حرفا نه میرن واسه این خانوم از اول خرید کنن

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
دگ ازش ی ذره هم توقع ندارم  عزیزم اینم قورتم داد دگ همین حرفش ک گف اون دختره ارزو داره کم چیزی ...

خوب کردی حرفت زدی!!  انقدر من ملاحظه می کردم که یوقت چیزی نگم ناراحت بشند بعد چند سال دیدم تبدیل شدم به یه آدم توسری خور که تمام عقده هاشون سر من خالی می کنند!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه اینجوری بود به شوهرم میگفتم نه به مادرسوهر5

شوهرم گف قضیه چیه مامان اونم گف پسرم هیچی نییس فقط میخام رو شیرینی زن برادرت چن تا کادو بزارم شوهرمم گف مگ واس من شیرینی بردی کادو گذاشتی ک رو این عروست داری میزاری مامانش گف خفه شوووو زر نزن و چنان در اتاق رو بست رو رف...

صدنفرچیه خودش تنهارفت با عروس به عنوان جاری بزرگ باید حداقل یه تعارف میزد سرمن خواهرشو بچه خواهرش ...

وااای من درک نمیکنم اصلا

جاری بزگ خواهرشوهر بزرگ ول کنید توروخداا

میرفتی باید حرص میخوردی فقط

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم شاید اونموقع توانش رو نداشتن نباید اینطوری باهاش صحبت میکردی میدونی ضعفتا نشون دادی.اماخوب حق ...

گاهی وقتا وقتی کارد به استخوان برسه دیگه ادم ترجیح میده صراحتا صحبت کنه شاید یه فرجی بشه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
الان نتیجه خوبی گرفت؟؟؟

بله در طولانی مدت تو کنج خونش نمی شینه حرص بخوره از حرف هایی که تو دلش بود و نگفت!!!

انقدر من از این اشتباهات کردم که جواب کسی ندادم و گفتم ارزشش نداره ولی تا چند سال تو تنهایی هام به حرف طرف فکر کردم و حرص خوردم و گریه کردم!!!

این که مادرشوهر کاری بکنه مهم نیست مهم اینه که آدم حرفش بزنه و خالی بشه!!  طرف احمق فرض نکنن!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
سختگیری تو بله دادن و شرایط ازدواج اونموقع حساب کار دست طرف میاد  الان فقط این گله ها وجه ی ای ...

والا ما تو بله دادن هم سختگیری کردیم ولی بله رو ک گرفتن عقد کردیم انگار اونا نیستن هیچ کاری هم نکردن برام

بله در طولانی مدت تو کنج خونش نمی شینه حرص بخوره از حرف هایی که تو دلش بود و نگفت!!! انقدر من از ای ...

نظر شما محترمه

ولی جواب دادن و فکر کردن به این که واسه من کیک نخریدن واسه اون خریدن کاردرستی نیست خودتو نابود میکنی

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
وااای من درک نمیکنم اصلا جاری بزگ خواهرشوهر بزرگ ول کنید توروخداا میرفتی باید حرص میخوردی فقط

اصلامن نمیتوتستم برم میگم یه تعارف نزدن.من یه ماه بود زایمان کرده بودم پانمیشدم برم.ولی وقتی دوتادونه عروس بیشترنداره بیشترازاین حرفا باید آدموتحویل بگیره.

ضمن اینکه آدم یهو به این چیزا برنمیخوره

اولیو دونیو اصلانمیبینی

ولی کم کم که زیادمیشه میبینی نه انگار اینافرقه

حالایاد قبلامیفتی که عه اینکارام فرق بوده

دارم میگم خواستگاری رفتن سه باررفتن خونه عروس اصلا به من نگفته بودن شب بله برون گفتن!!!اونم براآبروشون که من برم

ولی من خنگ نفهمیدم و چیزی ندونستم این دیر گفتنو

زشت نیست زن عمو شوهرمو برده ولی منو انقددیرگفته؟کاش منم زبون داشتم همه کاراشو همون لحظه میکوبیدم توسرشون خودمواذیت نمیکردم

توجیه کننده نیست .من پدر شوهرم خیلی پولدار کارخونه لبنیات داره خیلیم معروفه کارخونش .بخدا قسم ۲ ۳ تم ...

عزیزم من صرفا این خانومو گفتم بین خود ما رسمه که این خرج‌ها رو خود داماد انجام میده ممکنه شوهر ایشون نخواسته خرج کنه اما برادر شوهرش خرج می‌کنه،منم برای عروسی و مراسم هام خرج زیادی نکردن اما همونم معتقدم مقصر شوهرم بوده اون اگه پول می‌داد یا همه چی رو نمی سپرد به خواهرش اونا بیکار بودن خودشونو خراب کنن این وسط

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
چقدر حساسی شاید موقع شما دستشون تنگ بوده ماهم برا برادر اولم عجولانه رفتیم خواستگاری اقوام عقد و حن ...

عزیزم حرفت درست شما میگی واسه داداش اولت دستتون تنگ بوده حالا واسه عروسه تازه میخوایید جبران کنید اما به داداشت یا زن داداشت میتونید یه محبت بیشتر کنید یا دلجویی کنید که اون موقع دستمون تنگ بوده واسه شما یا وتسه عروسه جدید میرید خرید مثلا طلا میگیرید یه انگشتر سبکم واسه اون بخرید یا هر چیزی که اونم فک کنه شما به فکرشین بد میگم ؟؟؟ یا واسه داداش اولت یه کمک مالی چه میدونم یه کاره کوچیک واسش بکنید که حالشون خوب شه و فک نکنن فرق میزارید 

مادر شوهر من لنگه مادرشوهر خودته  با این تفاوت که من اگه باهاش اینجوری حرف بزنم قورتم میده من ...

حالا مادرشوهرمن عروسا براش ارزش ندارن هیچ 

نوه های پسریم محل نمیکنه 

باورت میشه بستنی ده تا تو یخچال بود ولی به نوه ی پسریش نداد اخرش برادرشوهرم رفت خرید اونم اضافه بعد دید تو یخچال یه پلاستیک پر از بستنیه 

حالا این برادرشوهرم و زنش کار نمونده برا اینا نکنن و چه خرجا و کمکا و وسایلی که همه گرون و جنس خوب برا مادرشوهرم نخریدن

جاریم خیلی دلش شکسته بود حقم داشت

اونا هرچی دارنو فقط میدن به دختر و نوه ی دختریشون 

اون بستنیم برا نوه ی دختریش بود😶

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘