2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست

شاید اون هزینه ها رو برادر شوهرت داده !اول مطمئن می‌شدی مادر شوهرت از جیب داده بعد ناراحت می‌شدی ،در کل هم بهتر بود به روی خودت نمیاوردی هر آدمی ممکنه تو یه موقعیتی از زندگیش دستش تنگ باشه اون موقع نتونستن برات بیارن ،همه ی اینها می‌تونه توجیح کننده ی کارشون باشه

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخربن باری که رفتم خونه مادر شوهرم دو ماه پیش بود یه کیف مدارک تو اتاقی بود که من بودم ( شهرستانن ) اومد درو وا کرد گفت چیکار میکنی گفتم هیچی سرم تو گوشی بود فوری اومد تو رفت پشت پشتی کیفو برد اتاقه خودش اصلا یه جوری خودشو هل کرد انگار من دزدی میکنم ازشون صبحام نیم ساعت یه بار میومد درو اروم وا میکرد ببینه من چیکار میکنم منم خواب بودم .ای خواهر جان تا من زنگ نزنم عمرا زنگ بزنه یه مقدار ناچیز پول میخواستیم واسه ذهنه خونه ندادن بهموم شوهره احمقه منم همش دلش واسشون تنگ میشه الان میگه چرا به مامانم زنگ نمیزنی باید تو زنگ بزنی نه اون .تو میگی جاری .من تنها خودمم فعلا بهم حمله کرد پرتم کرد طلاهامو برد فروخت زندگیمو داغون کرد 

چقدر حساسی شاید موقع شما دستشون تنگ بوده

ماهم برا برادر اولم عجولانه رفتیم خواستگاری اقوام عقد و حنا و عروسی بادست خالی با کلی فشار روحی 

حالا برا برادر دومی بابام میگ جبران می کنم بچه ی اخرمه چ اشکالی داره؟بنظر من هرکسی دورانش فرق داره با بقیه

ناراحتیت طبیعیه ها حتی حق داشتی ب روی مادرشوهرت بیاری ک فک نکنه از پشت کوه اومدی ولی حالا ک حرفت رو زدی بیخیال باش

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شاید اون موقع پول نداشته شاید نمیدونسته  بیخیال یه مدت بگذره فراموش میشه

عزیزم خیلیم داشتن 

الان ندارن فقط خیلی فرق میزاره تو روم گف خونه دارم پول دارم اختیار دارم میخام فرق بزارم گفتم بزار برو تریلی تریلی کادو ببر درد من کادو نیس گفتم ارزشیه ک ب ادم میدن مهمه همه چیز مادیات نیس گفتم ان شالله خاهیم دید این عروست جواب این پرو بازیاتو چجوری میخاد بره ک همین اول راه انقد ازش میترسی

به نظرم کار تو زشته 

نکه کار اون زشت نباشه نه ولی مثلا فلان کارو فلان چیزو برای من انجام ندادند عوضش دامادش میاد انجام میده براش 

از اونطرف یسری کارا رو با من هماهنگ میشه

تو باید خودتو بگیری ارزشت بالاتر از ایناست که دوتا شیرینی و فلان لباس میلیونی برات نخریدند باید یجوری نشون بدی که خونه بابات تو اسایش بودی و برات مهم نبوده و نیست 

اینجوری که شروع کردی خیالت جمع عروس جدیده حتی فوشم به مادرشوهرت بده بازم طرفشو میگیره چون تو رفتار بچه گانه انجام دادی

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

دمت گرم چه زبونی داری

منو فرق میذارن من لالم هیچی نمیگم فقط خودمومیخورم.

خوبه گفته بیابریم خرید.به من شب بله برون خبردادن که رفتن خواستگاریوبله رو گرفتن براخریدم به من نگفتن بیا😏فقطم دوتاپسرداره.

واقعا ادم متاسف میشه برا زنایی مثل مادرشوهرت

برا من که سرقبلیا طلا داد سر عقد من نفری ۵۰🙄

خرید عروسیم نکردن عیدی هم ۱۰۰ داد گفت سرتا پاتو بخر

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘

چقدر بچه بازی کردی

معلومه چون ی نانزدی داشتی به روت میاره دیگه(البته عیب نیست بد متوجه نشی حرفم)

شما جای دیگه کم بزار چرا بحث میکنی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مادر شوهر من لنگه مادرشوهر خودته  با این تفاوت که من اگه باهاش اینجوری حرف بزنم قورتم میده من ...

دگ ازش ی ذره هم توقع ندارم 

عزیزم اینم قورتم داد دگ همین حرفش ک گف اون دختره ارزو داره کم چیزی نیس ک 

هنوز نیومده براش سر میشکونن گفتم جوجه اخر پاییز میشمارن

به نظرم ارزش نداشت به روش بیاری که دعوا بشه وحرمتا شکسته بشه 

اتفاقا آدم حرفش باید بزنه وگرنه یه عمر تو دلش می مونه و حرص می خوره!!!

همیشه که عروس نباید ملاحظه حرمت ها رو بکنه!! یکم هم اونها باید شرم و حیا داشته باشند!! و بترسند که یوقت عروس اولمون صداش درنیاد!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
دمت گرم چه زبونی داری منو فرق میذارن من لالم هیچی نمیگم فقط خودمومیخورم. خوبه گفته بیابریم خرید.به ...

کی اخه الان ی ایل میبره خرید که شماها توقع دارید برای جاری برید اخه

سر خرید خودت دوست داشتی صد نفر بیان نطر بدن؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شاید اون هزینه ها رو برادر شوهرت داده !اول مطمئن می‌شدی مادر شوهرت از جیب داده بعد ناراحت می‌شدی ،در ...

توجیه کننده نیست .من پدر شوهرم خیلی پولدار کارخونه لبنیات داره خیلیم معروفه کارخونش .بخدا قسم ۲ ۳ تمن پول میخواستیم پیش قسط خونه بدیم تا رهنمونو این صابخونه پس بده بهمون نداد واسه ۳ روز میخواستیم .واسه عروسیم گفت دستم تنگه طلاهامو بردن فروختن گفت بخدا میخریمش دوباره واست .الانم میخرنش دوباره برام کادوی عروسیمو بردن همشو واسه دخترشون با اون جهاز گرفتن .یه سریا هستن کثیفن بحث پول داشتن و نداشتن نیست اصلا دوس دارن ادمو حرص بدن و ناراحت کنن

کی اخه الان ی ایل میبره خرید که شماها توقع دارید برای جاری برید اخه سر خرید خودت دوست داشتی صد نفر ...

صدنفرچیه

خودش تنهارفت با عروس

به عنوان جاری بزرگ باید حداقل یه تعارف میزد

سرمن خواهرشو بچه خواهرشوآورده بود.