2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 146 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر من لنگه مادرشوهر خودته 

با این تفاوت که من اگه باهاش اینجوری حرف بزنم قورتم میده

من هم سر خرید هم مهریه برام این اتفاق افتاد 

شاید مهریه اش چهار برابر من ...

ی نصیحت از من 

مادرشوهر هیچوووووقتتتتتتتتتت مثل خانواده خود ادم نمیشه هیچوقت 

ازش در حد خودش متوقع باش 

تمام

خب شاید شما سختگیری نکردی اما اون دختره سختگیرتره  بنظرم چیزی ک ادم خودش راه اومده جای گله ندا ...

سختگیریه چی؟ادم بیاد بگه واسه من خرید کنین فلان کنین؟خب مسلما نمیشه گفت اصلا نمیشه چیزی گفت هرکس دوست داشته باشه کاری بکنه میکنه نکنه اجباری نیست

حالا میره پیش همه میگه عروس بزرگم حسودیش شده اینجور گفته.....!

اتفاقا چون عروسی منم سر همین چیزا با عمه های شوهرم و مادرشوهرش دعوا کرد و قطع رابطه همه دارن میگن اوه اوه عروس بزرگش تو شیرینی عروس دومیه نیس خانوم معلوم نیس چ جوریه ک عروسش نیومده همه مادرشوهرمو مقصر میدونن چون میگن ک باید ی اندازه ببینه بچه هاشو و حتما باید دل بزرگه رو بدست بیاره 

موقعی که واسه عموم میخواستن زن بگیرن بهمون گفتن بیاین خواستگاری رفتیم دیدیم بله برونه ...

زن عموم تا منو دید شناخت ولی من اصلا نمیشناختمش...

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

عزیزم شاید اونموقع توانش رو نداشتن

نباید اینطوری باهاش صحبت میکردی میدونی ضعفتا نشون دادی.اماخوب حقم داری ناراحت بشی ازحرفش بخاطراینکه قبلا نامزد بودید گفته.

باسیاست رفتار میکردی بهتربود

فک نمیکردم تا این حد بی ابرو باشه فقط ناراحتیمو گفتم بهش

در هر صورت نباید می گفتی منم اینطوری بود ولی اصلا برام مهم نیست الان همه مشکلاتشون را ما باید تحمل کنیم ولی اونا بقیه اصلا خیالشون نیست. منم برام مهم نیست هر کاری هم میکنم امیدوارم خدا راضی باشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

برامن یه روسری آوردن اما تازگیا بله برونه برادرشوهرمه خودم کمکشون کردم بهترین چیزارو بگیرن تو باکس شیک تزیین کنیم همه دلخوریارو بریز دور 😊باورکن نمی ارزه به اعصاب خوردی مالایق ارامشیم .من نه آتلیه داشتم ن عروسی درست حسابی ن عقد درست حسابی خلاصه هیچی خیلی از لحاظ مالی بالاتراز اوناییم و چشم و دل سیرم و برام مهم نیست   اینارو گفتم بدونی تنهانیستی 😉

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
خب شاید شما سختگیری نکردی اما اون دختره سختگیرتره  بنظرم چیزی ک ادم خودش راه اومده جای گله ندا ...

سختگیری؟ببخشید مگ زوره مادرشوهرت برات کادو بیاره؟

من مگ ندید بدید ام ک همون اول راه بله گفتن بگم اینو بیار اونو بخر 

مادرشوهرم اینجا باید بچه هاشو ب ی اندازه ببینه 

هنوز دومی نیومده اولی رو نباید انقد خار کنه