pardehzebra مدیر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 عنوان جفت پایین | مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 82 پست سلام دوستای گلم من۳ماه باردارم دیروز سونو انجام دادم گفت جفتت پایین شرایط خوبی نداری کسی شبیه من بوده بچش سقط نشده باشه؟هنوز پیش دکترم نرفتم چون ازمایشم اماده نشد 1399/04/23 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 حقیقتا سزارین زیاد دوستم ندارم شما رو چرا میخوان سزارین کنن؟ طبیعی میترسم از زایمان نه ازاینکه نتونم یااونا نتونن بچه رو دربیارن اخرهم نیاز به سز بشه
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 طبیعی میترسم از زایمان نه ازاینکه نتونم یااونا نتونن بچه رو دربیارن اخرهم نیاز به سز بشه دیگه اگ میترسی همون سزارین واست بهتره گلمرشوه دادی ب دکترت؟قبول کرد مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 دیگه اگ میترسی همون سزارین واست بهتره گلم رشوه دادی ب دکترت؟قبول کرد نه گف تو سونو باید بگن شرایط نداری
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 نه گف تو سونو باید بگن شرایط نداری ب پا باشه خوبه😁 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ب پا باشه خوبه😁 سلام عزیزمخوبی؟نی نی جون خوبه؟کی بدنیا میاد؟😍طبیعی میخوای زایمان کنی؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون خوبه؟ کی بدنیا میاد؟😍 طبیعی میخوای زایمان کنی؟ سلام عزیز دلم خوبیم مرسی اره انشاالله طبیعی میخوام بیارم😍۴۰ روز مونده ب زایمانم تاببینم فسقلی کی میاد؟فسقلی توچطوره؟زایمان کردی ؟؟؟؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام عزیز دلم خوبیم مرسی اره انشاالله طبیعی میخوام بیارم😍۴۰ روز مونده ب زایمانم تاببینم فسقلی کی می ... اره پسرم ی ماهه شد😍بسلامتیورزش کردی و بدنت اماده برای طبیعی؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 اره پسرم ی ماهه شد😍 بسلامتی ورزش کردی و بدنت اماده برای طبیعی؟ قدمش مبارک عزیز دلم اسمشو چی گذاشتی؟سزارین شدی؟ورزش ک حقیقتا ن زیاد ولی کلاسای امادگی زایمان رو شرکت کردم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 قدمش مبارک عزیز دلم اسمشو چی گذاشتی؟ سزارین شدی؟ ورزش ک حقیقتا ن زیاد ولی کلاسای امادگی زایمان رو ... مرسی عزیزم❤️بهنیاسزارین شدمشما چه اسمی میخواید بزارید؟😍
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 مرسی عزیزم❤️ بهنیا سزارین شدم شما چه اسمی میخواید بزارید؟😍 خوش نام باشهبسلامتی عزیزممنم انشالله میذارم آرسام مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 خوش نام باشه بسلامتی عزیزم منم انشالله میذارم آرسام چه اسم قشنگیانشاءالله بسلامتی
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 چه اسم قشنگی انشاءالله بسلامتی ممنونم سلامت باشیبچه داری چطوره سخته؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ممنونم سلامت باشی بچه داری چطوره سخته؟ شب بیداری و اوایل شیر دادن سختهولی وقتی میبینیش همه خستگیتو فراموش میکنی😍😍بهترین حس دنیاست❤️
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 شب بیداری و اوایل شیر دادن سخته ولی وقتی میبینیش همه خستگیتو فراموش میکنی😍😍 بهترین حس دنیاست❤️ خداحفظش کنه😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت