2777
2789
عنوان

جفت پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم خوبی؟سال نومبارک گل پسرت بدنیا اومد؟😍

سلام عزیز دلم خوبی

سال نو توهم مبارک

آره شیشم زایمان کردم😍😍

گل پسرت چطوره؟وروجک شده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم خوبی سال نو توهم مبارک آره شیشم زایمان کردم😍😍 گل پسرت چطوره؟وروجک شده

سلام عزیزم

خوبی؟پسرنازت خوبه؟

ماخوبیم شکر

زایمان چطوربود؟با بچه داری چه میکنی؟

سلام عزیزم خوبی؟پسرنازت خوبه؟ ماخوبیم شکر زایمان چطوربود؟با بچه داری چه میکنی؟

خوبه گل پسر تو در چ حاله

زایمان ک خوب بود سزارین شدم خیلی راضیم

بچه داری سخته چقد😩ی پسر غرغروکیم دارم ک حد نداره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
😂😂اره هرچی جلوتر بریم سخت تر میشه طبیعی مگه نبودی؟

سلام عزیزم منم شرایط شما رو دارم جفتم  پایین و طول سرویکسم ۳۱ ،، یه سوال داشتم اذت استراحت مطلق بودی ؟؟ یا نه کارتو خودت انجام میدادی ،، یه مختصر برام میگی ممنونم خیلی نگرانم

😍خدایا شکرت 😍
سلام عزیزم منم شرایط شما رو دارم جفتم  پایین و طول سرویکسم ۳۱ ،، یه سوال داشتم اذت استراحت مطلق ...

سلام گلم

گفتن باید سرکلاژ کنم منم چون میترسیدم استراحت کردم فقط کارای شخصیمو انجام میدادم که بعد سونو انجام دادم دیدن تغییری نکرد خداروشکر و با رشد بچه تقریبا بالاتر اومد شرایطم بهتر شد

بعضیا از ۴۰یهو میرسن به۲۵ واینا اون خطرناک

😂😂اره هرچی جلوتر بریم سخت تر میشه طبیعی مگه نبودی؟

بعد ۱سال پیامو دیدم

نه گلم سزارین شدم