pardehzebra مدیر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 عنوان جفت پایین | مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 82 پست سلام دوستای گلم من۳ماه باردارم دیروز سونو انجام دادم گفت جفتت پایین شرایط خوبی نداری کسی شبیه من بوده بچش سقط نشده باشه؟هنوز پیش دکترم نرفتم چون ازمایشم اماده نشد 1399/04/23 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 خواهش می کنم عزیزم، ان شاالله بعد ۹ ماه سالم بغلش بگیری ان شاالله❤️
گیسو_بر_باد عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1029 با تاخیر اومدمبارداری اولم منم جفتم پایین بود و هم قدامی یعنی بدترین حالت بخاطر ویارم ناچار استراحت بودم یک ماه بعد که رفتم آنومالی گفت رفته بالاالانم تازه سه ماهم تموم شده و دقیقا مثل اولی جفت قدامی و پایین بچه کوچکم دارم ولی دکترم حتی استراحت هم نداد . نگران نباش کار سنگین نکن میره بالا راستی طبیعی هم زایمان کردم.
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21662 سلام عزیزم خوبی؟😘 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 نمیدونم چرا تاپیک رو دیدم ترسیدم فردا تازه میخوام برم برای سونوی ان تی امیدوارم مشکلی نباشه چون منم یک بار توی هفته نهم بعد از نزدیکی لک دیدم ایشالا حال جفتتون خوبه خوب باشه کاش میگفتید بعد از گذشت یک ماه الان در چه حالین ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 با تاخیر اومدم بارداری اولم منم جفتم پایین بود و هم قدامی یعنی بدترین حالت بخاطر ویارم ناچار استراح ... سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی فارغ بشیمن طول سرویکسم۳۲بود استراحت کردم همون۳۲تغییر نکرد نمیدونم باید سرکلاژ بشم یانه
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 نمیدونم چرا تاپیک رو دیدم ترسیدم فردا تازه میخوام برم برای سونوی ان تی امیدوارم مشکلی ... هنوز دارم استراحت میکنمو شیاف استفاده میکنم
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام عزیزم خوبی؟😘 سلام گلم قربونتتوخوبی؟چه خبرا؟مامان نشدی؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21662 سلام گلم قربونت توخوبی؟ چه خبرا؟مامان نشدی؟ سلام عزیزم مرسی عزیزم خوبمچرا ۸هفته ام عزیزمتو چخبرنی نی دخمله یا پسر؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام عزیزم مرسی عزیزم خوبم چرا ۸هفته ام عزیزم تو چخبرنی نی دخمله یا پسر؟ سلام گلمواقعااااااااااا؟خداروشکرتبریک میگم عزیزم😍پسر😍
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21662 سلام گلم واقعااااااااااا؟خداروشکر تبریک میگم عزیزم😍 پسر😍 اره عزیزم😁بسلامتی مبارکه من ک هنوز زوده بفهمم جنسیتشو مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 اره عزیزم😁 بسلامتی مبارکه من ک هنوز زوده بفهمم جنسیتشو خداروشکر عزیزم❤️ویار اینا نداری؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21662 خداروشکر عزیزم❤️ ویار اینا نداری؟ بگی نگی دارم اشتهام کمهبعضی اوقاتم حالت تهوع دارم ولی ن شدید مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 بگی نگی دارم اشتهام کمه بعضی اوقاتم حالت تهوع دارم ولی ن شدید مال من اوایل خیییییییییلی کم بود بعدش متوجه شدم به چایی بعدصبونه ویار دارم هنوزم که هنوز نمیخورممایعات بعد غذا اذیتم میکرد
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21662 مال من اوایل خیییییییییلی کم بود بعدش متوجه شدم به چایی بعدصبونه ویار دارم هنوزم که هنوز نمیخورم ما ... الان چند وقته ای گلم؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 الان چند وقته ای گلم؟ ۲۰هفتهشاید۴ماه و نیم اخه حساب کتابا یکم بهم ریختس😂