2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تهرانم

اهان تهران ک حتما بهترازساری داره من نمیدونم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اومدم بگم هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشید من قرار بود بعدکرونا برم کاشت جنین ولی خدا سوپرایزم کرد خدا ...

چجوری سیاهدونه  رو خورد  ..  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اومدم بگم هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشید من قرار بود بعدکرونا برم کاشت جنین ولی خدا سوپرایزم کرد خدا ...

عزیزم وقتی یازده ساله اصلا هیچ اثری از حاملگی ندیدم تا بحال وقتی دکترا میگن شوهرت اسپرمش ضعیفه در حد صفر فقط اس اهدایی با ای وی اف جواب میده ....چجوری امیدوار باشم 😣😴😐

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
ینی چی اسپرم صفره ؟؟؟ ینی اصلا اسپرمی نداره !!!!!

اسپرم صفریعنی  اسپرم داره مث شوهر من ولی کیفیت نداره اصلا

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه