2789
مرسی،گلم اما تو کدوم شهره اونو نمیدونم

تهرانه عزیزم

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اونجا ک خوب نیست؟؟؟؟

من خیلی تعریف شنیدم،البته خودم نرفتم

ولی یکی از فامیلامون ۸سال بچه دارنمیشدن، ماه رمضون پارسال رفتن اونجا،الان دخترش یکماهشه 😍

ینی درعرض چهارماه جواب گرفت و باردار شد 

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
اره منم تو مرند زندگی میکنم چند باری به تبریز،برا مراجعه دکتر رفتم  تورو خدا دقیق ازش بپرس ببی ...

عزیزم فکر کنم اگه برید مرکز ناباروری و یه مدت تحت نظر باشید و دارو مصرف کنید مشکلتون حل میشه،چند سالتونه؟

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
مرسی،گلم اما تو کدوم شهره اونو نمیدونم

درخاست دوستی بهت میدم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اومدم بگم هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشید من قرار بود بعدکرونا برم کاشت جنین ولی خدا سوپرایزم کرد خدایا هزار مرتبه شکرت ...خدایا خودت نگهدار بچم باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن...انشالله هفته دیگه باید برم صدای قلبشو بشنوم....شوهرم خیلی خیلی ضعیف بود....این 3ماه اخر هر روز سیاهدونه خورد ..لطفا واسه سلامتی نینیم میشه صلوات بفرستین

من شنیدم ساری مرکز ناباروری خوبی داره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم