بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اومدم بگم هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشید من قرار بود بعدکرونا برم کاشت جنین ولی خدا سوپرایزم کرد خدا ...
چجوری سیاهدونه رو خورد ..
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اومدم بگم هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشید من قرار بود بعدکرونا برم کاشت جنین ولی خدا سوپرایزم کرد خدا ...
عزیزم وقتی یازده ساله اصلا هیچ اثری از حاملگی ندیدم تا بحال وقتی دکترا میگن شوهرت اسپرمش ضعیفه در حد صفر فقط اس اهدایی با ای وی اف جواب میده ....چجوری امیدوار باشم 😣😴😐
خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
اسپرم صفریعنی اسپرم داره مث شوهر من ولی کیفیت نداره اصلا
خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه