2789
منم کلافم صبر ندارم حرف های مردم دیوونم کردن

واااااااای دختر تو که هنوز چهار ساله مزدوجی

منو چی میگی یازده ساله

مگه مردم چی میگن ....من خداروشکر میکنم که مشکل از من نیس بخوام از خونواده شوهر زخم زبون بشنوم

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم وقتی یازده ساله اصلا هیچ اثری از حاملگی ندیدم تا بحال وقتی دکترا میگن شوهرت اسپرمش ضعیفه در حد ...

عزیزم منم همه اینارو کشیدم...ناراحتی اعصاب گرفتم ناراحتی پوستی گرفتم که همش عصبی بود...

اسپرم صفریعنی  اسپرم داره مث شوهر من ولی کیفیت نداره اصلا

خوب باید شوهرت تقویت شه واسه اسپرم سازی ... فک کردم ینی اصلا نداره ... سیاهدونه مصرف کنه شوهرت خیلی خوبه ... عسل و خرما و موز هم واسه تقویت خوبه 

خوب باید شوهرت تقویت شه واسه اسپرم سازی ... فک کردم ینی اصلا نداره ... سیاهدونه مصرف کنه شوهرت خیلی ...

همشو خورد گلم چن تا دکتر رفت طب سنتی رفت خرنوب سیاهدونه گردو انواع اقسام معجونا روخورد ولی اثری ندیدیم

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
من مشهدم راحت وقت میده؟ دکترم نزهت موسوی فره دلم میخواد دیگه نرم پیشش

چون مریضاش زیادن فک کنم یکی دوماه دیگه وقت میدن  ولی دکترش عالیه هرکی رفته پیشش جواب گرفته

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
اخه من به همه گفتم مشگل از منه به جزع شوهرم کسی نمیدونه مشکل از اونه

مگه دیوونه ای دختر

همشو خورد گلم چن تا دکتر رفت طب سنتی رفت خرنوب سیاهدونه گردو انواع اقسام معجونا روخورد ولی اثری ندید ...

عزیزم نا امید نباش از خدا مطمئنم یه فرشته کوچولو به همین زودیا بهت میده واست دعا میکنم 😍

فداتشم عزیزم قربون دل مهربونت.... دعا کن انتقالم مثبت بشه ....دیگه آخرین راهمون اسپرم اهدایی بود که ...

حتماااااا دعا میکنم عزیزم ... ان شاالله مامان میشی فقط اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش .. توکل کن به خدا و چله زیارت عاشورا بگیر ... میدونم که مامان میشی دلم روشنه ان شاالله تیکر بارداریتو به همین زودیا میبینم 😍

اون هزینش چنده

میگم دا تا الان که انتقالم با آمپولاش مونده هنوز ۲۵میلیون خرج کردیم ما از دو سال قبل میریم رویان تا حالا طول کشیده یعنی تو تخمک کشی هایپر شدم س ماه بخاطر اون عقب انداختن بعد خواستم برم تو راه زنجان  تصادف سنگینی کردیم برگشتیم دو باره قسمت نشد بعد کرونا اومد موند

حتماااااا دعا میکنم عزیزم ... ان شاالله مامان میشی فقط اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش .. توکل کن ...

من به فدات خدا از دهنت بشنوه گلم فقط دعا کن شوهرم بعدنا از تصمیمش پشیمون نشه وصحیح وسالم بدنیا بیاد