2789
من امروز تو سایت عضو شدم شده قبلا شنیده باشین کسی با اسپرم صفر باردار شده باشه یا امیدی نیس

اره  بابا  دوستم الاننم باردار .. ولی میکرو

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الن سینا واسه  ازمایش شوهر خوبه  ولی میکرو اصلا

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

به نظر من برو مرکز ابن سینا.هم دکترهای خوبی داره هم مرکزش مجهزه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه نکردن 

انشالا که اگه دکتر رفتین نمونه از بیضش برداره شاید اسپرم بود که باهمون ای وی اف میکنین

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

برو مرکز ابن سینا

خیابان یخچال 

کارشون عالیه 

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
عه با اسپرم صفر؟ میکرو یعنی چی

اره  با بیوپسی نمیدونم چی ازش گرفتن ..  بعدم شما حتما ازمایشو مرکز نباروری بده   

خوبه؟؟

والاه نزدیک به دو ساله ولی هنوز انتقالم مونده امیدوارم مثبت بشه 

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
تو کدوم شهره

دوست مجازیمه  تبریز ..