2777
2789
عنوان

عروس پررو

1722 بازدید | 47 پست

دیوونه شدم از دست زنداداشم دیروز داداشم زنگ زده میگه مریم میگه خواهرت چرا جلوت با شلوارک میگرده دهنم وا مونده بود خب داداشمه از بچگی همینجور بودم تازه خانوادمم خیلی اهل اینکه جلو فامیل سخت بگیرن نیستن ینی در حد دست و اینا داریم با مردا نمیفهمم انگار نمیدونست ما چجوری هستیم چیکار کنم چی بگم به عروسمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فرهنگ اونا با شما متفاوته و براش سخته این فرهنگ...شلوارک یعنی تا کجات؟اخه بعضیا شورتک میپوشن ولی میگن شلوارک پوشیدیم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
از اولا که میگفت با من روبوسی نکنه منم گفتم باشه حالا زنته اشکال نداره هی داره پررو تر میشه

واه 

داداشتو نبوسی؟؟؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عه خو منم میپوشم مشکل از داداشته برگشته بتو گفته زبون داشت که میتونست به خانومش قضیه رو توضیح بده

همین دیگه زنگ میزنه هر دفعه میگه به من منم میگم اشکال نداره بذار رعایت کنم زندگی داداشم مهم تره ولی دیگه دیوونه شدم از دستش

همین دیگه زنگ میزنه هر دفعه میگه به من منم میگم اشکال نداره بذار رعایت کنم زندگی داداشم مهم تره ولی ...

اشتباه ميكنيد ديگه

داداشتون كه ظاهرا عاقل نيست، وگرنه اينا هم شد حرف كه بياد بگه؟! خودش شرمنده نميشه؟!

شما هم كه مراعات ميكنيد فكر ميكنن حرف حق رو زدن و دفعه بعد جسارتشون بيشتر ميشه