2777
2789
عنوان

عروس پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 47 پست
تا رو زانو 

نه دیگه خیلیم بد نبوده تا رو زانو...با عروستون با ملایمت بگو که فرهنگ شما اینه و اون باید خودشو وفق بده ب شرایط

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین دیگه زنگ میزنه هر دفعه میگه به من منم میگم اشکال نداره بذار رعایت کنم زندگی داداشم مهم تره ولی ...

کلا ما همش باید کنار بکشیم تا داداشمون زندگیشون خوب باشه

وقتی میری خونشون رعایت کن ولی اگه خونه ی شما میان دیگه پوشش خونه خودتونه و ربطی به کسی نداره ک

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
از اولا که میگفت با من روبوسی نکنه منم گفتم باشه حالا زنته اشکال نداره هی داره پررو تر میشه

والا خواهر شوهر من پیش همسرم وقتی به بچش سیر میداد سینش کلا بیرون بود درت خوشم نمیومد ولی تا این حد حساس نبودم خوب خواهرشه دیگه...

من همیشه پیش بابا و داداشم ساروفون و شلوار تنمه حتی بلیز هم خجالت میکشم بپوشم نمیخوام باس نم دیده بشه ...

ولی خوب هر کس یه جوریه دیگه ...

من از اونام کا راحت نیست تو اینجور مسائل...😅🌷

دفعه بعدی فقط با شورا بگرددددد به حرفش گوش بده راهشو پیدا میکنه که با اتو گرفتن به خواستش برسه و حرفشو گوش بدین من تجربه دارم زنداداشم پایین شهریه از یه خانواده داغون فرهنگی بچه هاشونم تو خونه با شالن بهش گوش ندین ک مثه ما بیچاره میشید

میترسم بگم باز بره داداشمو پر کنه

پس خودت بزن داغونش کن دختره رو

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
والا خواهر شوهر من پیش همسرم وقتی به بچش سیر میداد سینش کلا بیرون بود درت خوشم نمیومد ولی تا این حد ...

والا من حتی یقه لباسمم باز نیس خط سینمم دیده نمیشه چه برسه خودش واقعا ما هم یه حریم هایی داریم ولی این کلا با ما فرق داره نمیدونم تو خونشون خودشون چجور بودن

دفعه بعدی فقط با شورا بگرددددد به حرفش گوش بده راهشو پیدا میکنه که با اتو گرفتن به خواستش برسه و حرف ...

عزیزم منکه تهرانی نیستم ولی هرکس تو خونه با شاله بی فرهنگ نیستا...عقیده ها و فرهنگ ها متفاوته کاش احترام بزاریم 

کلا ما همش باید کنار بکشیم تا داداشمون زندگیشون خوب باشه وقتی میری خونشون رعایت کن ولی اگه خونه ی ش ...

خونشون که همیشه جین پامه با تیشرت که فک کنم شلوارکو رعایت کنم به تیشرتم گیر میده باز🤦🏻‍♀️