2777
2789
عنوان

عروس پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 47 پست
والا من حتی یقه لباسمم باز نیس خط سینمم دیده نمیشه چه برسه خودش واقعا ما هم یه حریم هایی داریم ولی ا ...

اسی مشخصه خانوادش خیلی مقید بودن و عروستون براش شلوارک پوشیدن قابل هضم نیست

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من حتی یقه لباسمم باز نیس خط سینمم دیده نمیشه چه برسه خودش واقعا ما هم یه حریم هایی داریم ولی ا ...

میدونم خواهر گلم خوب همه که تو یه محیط و شرایط فرهنگی بزرگ نمیشن ...

داداش شما با این قضیه که همسرش این همه گیر میده مشکلی نداره؟؟؟

خیلی رو راست زنگ بزن بهش و بگو عزیزم هر حرفی داری به خودم بزن نه برادرم 

نوع پوشش و فرهنگ خانواده من اینطور بوده و هست و خودم با عقل و شعورم برای پوششم تصمیم گرفتم و برادرم منو از کودکی اینجوری پذیرفته 

شما باید قبل ازدواج در رابطه با این موضوع تحقیق میکردیدکه اشتباه خودتون بوده که نکردید 

اههههه اعصابم خورد شد ، زن داداشا چقد پروااان 

واقعااا زنگ بزن نذار سوارت شه 

محترمانه بهش بگو بذار حد و حدود خودش رو تو خانوادتون بدونه 

به نظرم خیلی بی شخصیتی هست این برخورد 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خیلی رو راست زنگ بزن بهش و بگو عزیزم هر حرفی داری به خودم بزن نه برادرم  نوع پوشش و فرهنگ خانو ...

باید همین کارو کنم واقعا دیگه خیلی پرروش کردم هر چی گفته قبول کردم 

باید همین کارو کنم واقعا دیگه خیلی پرروش کردم هر چی گفته قبول کردم 

عروستون چند سالشه اسی؟؟خودت چندی؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
میدونم خواهر گلم خوب همه که تو یه محیط و شرایط فرهنگی بزرگ نمیشن ... داداش شما با این قضیه که همسرش ...

نمیدونم والا تو زندگیشون نیستم اما امیدوارم اذیت نشه داداش بیچارم

پارسال تو تولدم فقط یه لباس نامزدم برام خرید گفت دوست دارم اینو بپوشی فقطم خودمون بودیم با داداشم اینا بعد لباسه ماکسی بود از بغل یه چاک داشت که تا بالای زانو بود قشنگ حس میکردم پام میومد بیرون از لباس چشم غره میرفت ولی همش میگفتم اشتباه میکنم با من نبوده ولی دیروز فهمیدم دقیقا منظورش همون چاک لباسم بود

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792