2777
2789
عنوان

عروس پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 47 پست
از حرف زدنتون معلومه که اعصابتون به هم ریخته دوست من...😅😓

خوندم واقعا بدم اومد 

آخهههه من واقعا نمیتونم درک کنم 

من خودم حد و حدود پوششم رو همیشه رعایت میکنم تو خانواده اما اگه زنداداشم چیزی بگه واقعا ناراحتم میشه 

به نظرم عروسشون فقط فرهنگ پایین خودش رو نشون داده که چقدر از سطح درک و شخصیت پایینی برخورداره 

به شعور استارتر واقعا توهین کرده 

این مورد یه نمونه خیلی کوچیک از چیزیه که داره تو جامعه ما اتفاق میفته ،‌من خودم معتقدم اما همواره تلاشم اینه که هر ادمی با هر عقایدب رو بپذیرم و بهش احترام بذارم تازمانی که بهم آسیب نزنه 

این چیزها رو افرادباید یاد بگیرند ، اگر سطح درک خودشون نمیرسه ، یه نفر باید حدشون رو تعیین کنه تا تو ایعاد بزرگتری به مشکل برنخوریم 

وافعا الان اشتباه از زنداداشش هست که اگر براش مهمه چرا قبل اردواج تحقیق نکرده

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
نمیدونم والا تو زندگیشون نیستم اما امیدوارم اذیت نشه داداش بیچارم

من اگه به همسرم بگم خواهرت اینجوریه اول از همه شوهرمو بدنام کردم که به ناموسش یه نگاه دیگه داره ...استففرالله.

به نظر من از قبا با داداشت هماهنگ باش برو با عروستون دوتایی تنهایی حرف وبگو لا مصب داداشمه داداشمه میفهمی داری چی میگی البته با ملایمت ...☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم واقعا بدم اومد  آخهههه من واقعا نمیتونم درک کنم  من خودم حد و حدود پوششم رو همیشه ...

شما حق دارین ولی خوب آدمایی مثل زندادش اسی هستن که نمیدونم تو چه شرایطی بزرگ شدن یا چه فکری تو ذهنشون هست که باعث میشه هم خودشون هم اطافیانشون رو خواسته یا ناخواسته اذیت کنن....