2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست

مجرد که بودم پدرم خونه ی جدید ساخت که تو زمان خودش خیلی شیک بود یکی از همسایه ها اومد برای تبریک 

توی لیوان فرانسه شربت براش آوردیم نصفشو خورد گذاشت تو بشقاب بعد چند لحظه لیوان تو بشقاب ترکید جوری که انگار توش مواد منفجره ریختی ، خودش بیچاره خیلی خجالت کشید 

مامانم همش الکی می گفت این لیوانها همین جورین این بار چند مه اینجور می شکنه

آخه به جز اين خانم كساي ديگه رو هم ديدم ولي تو اين سه اتفاق اين خانم رو هر سه بار ديدم آدماي ديگه رو يكبار ديدم

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به شدت اعتقاد دارم

پسر عمه می 5 سالش بود خیلی خوشگل عین پسر خارجیا تو عروسی چشمش زدن 2 روز بعدش فوت کرد.  

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
مجرد که بودم پدرم خونه ی جدید ساخت که تو زمان خودش خیلی شیک بود یکی از همسایه ها اومد برای تبریک&nbs ...

ما هم لوستر با گچبري سقف كنده شد يعني انگار بمب تركيد پودر شد فرداي روزي كه خانمه خونم بود

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
به شدت اعتقاد دارم پسر عمه می 5 سالش بود خیلی خوشگل عین پسر خارجیا تو عروسی چشمش زدن 2 روز بعدش فوت ...

واااي خداي من😱

حالا ميدونيد براي رد كردن اثرش چه كنم؟

تو رو خدا راهنماييم كنيد حالم خيلي بده

من از وقتی از زندگیم تو نی نی سایت گفتم شد جهنم زندگیم... 

راست میگی؟؟ 

من اینا ک میگن ما تو نی نی سایت از زندگیمون هیچی نمیگیم چون چشم میخوریم رو مسخره میکنم تو دلم 

آخه ما ک کسی رو نمی‌شناسیم ک 

به شدت اعتقاد دارم پسر عمه می 5 سالش بود خیلی خوشگل عین پسر خارجیا تو عروسی چشمش زدن 2 روز بعدش فوت ...

ای خداا

ما یه بچه فامیل داشتیم ب شددددددت زبونش شیرین بود 

بره عروسی کلی اونجا شیرین زبونی کنه، از فردای عروسی بچه زبون بست 

الان شیش ماهه، هرجا میبرن دکتر، دکترا نمیدونن چرا بچه لال شده 

ازون موقه بخدا من دخترمو تو عروسیا صورت نشسته میبرم بسکه ترسیدم، چون ب چشم خودم دیدم 

آبجی من چشماش شوره خودشم میدونه حتی یه دفعه من داشتم با یه لباس که تا رو زانوم بود میرقصیدم یهو خواهرم گفت چه پاهات سفید و خوشگله بعد خودشم گفت من چشمام شوره برو اسپند دود کن آقا منم دو دقیقه بعدش اومدم برم دشویی تا در حال رو باز کردم یه گربه پرید روم کل پامو خراش انداخت زخم شد   بعدشم خواهرم میگفت من که گفتم من چشام شوره   

خوب نگوبیاد.معلومه که هرغریبه ای رو توخونه راه بدین همین میشه.خودت کارهاتوبکن.من که اصلا بدم میاد کس ...

غريبه نيست چندساله پيش شوهرش ميومد اينم براي همه اقواممون ميره

جديدا گفتم واسه منم بياد آخه با بچه كوچيك خيلي سخته

آبجی من چشماش شوره خودشم میدونه حتی یه دفعه من داشتم با یه لباس که تا رو زانوم بود میرقصیدم یهو خواه ...

🤭

مجرد که بودم پدرم خونه ی جدید ساخت که تو زمان خودش خیلی شیک بود یکی از همسایه ها اومد برای تبریک&nbs ...

مردم از خنده

ای جونم مامانت چقد فهمیده است حالا تو دل خودش باور کن سکته کرده از ترس ولی زن همسایه رو دلداری می‌داده 😅

من شدیدا اعتقاد دارم.دوتا درختچه بزرگ تو خونه داشتیم چندماه بود داشتیمش تا اینکه یکی از فامیلا امد ک وای  چ سرحالن چ گلایی و ...بخدا فردا صبحش ک از خواب پاشدیم با دوتا درختچه پلاسیده مواجه شدیم ب ی باره همش خشک شد🤕🤕

مامانم بچه اولشو که پسر بوده برده بیرون همه فامیل ازخوشگلی این بچه تعریف میکنن وخیلیم چاق وتپل بوده سر شیراب که روی بچشومیشسته یه خانومی باپسرش میاد میگه بچت چندسالشه مامانم میگه چهارماهشه خانومه میگه وا!بچه چهارماه اینقد درشت چه خوشگلم هست بچه من سه سالشه نصف پسرت نیس بچه همین که ازخانومه دورمیشن به جیغ میندازه تاشب اینقدبی تابی میکنه میبرن دکتر مامانم میگه دکترلباسشودادبالا تمام جونش مث چشم تاول زده بوده همونجا جون میده میمیره بعددکتره میزنه توسرمامانم میگه خاک برسرت بامادرشدنت حیف این بچه براتو چشم نظرخوردازدس دادیش یکی بچه به این خوشگلی وتپلی روباتاپ شورت راه میبره خوددکتره هم باورنمیکرده چهارماهه باشه هروقت ازاون پسرش میگه گریه میکنه

ازاین اتفاقازیاد هست براتعریف