2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست
ب من میگن پا قدمم خوبه با یکی از دوس پسرام رفتم اولین بار رفتم بیرون خواهرش بعد 4-5 سال حامله شد میگ ...

اره همین طور من خودم وقتی میرم مغازه بعدچنددیقه مغازه پرمشتری میشه وخریدم میکنن حتی چندتامغازه دار میگفتن الکیم که شده بیاتومغازمون یه دست لافی بکنیم من تااون زمان دقت نکرده بودم به این موضوع 

یاوقتی عقد کردیم دایی شوهرم توکمابود ازکمادراومد برادرشوهرمم بعدیه هفته زن گرفت 

امابعضیام دیدم پاقدم سنگینی دارن 

حالاکسایی که اعتقادندارن میگن چرا همه چیوبهم ربط میدین خوبیاش مال خودتونه بدیاش برابقیه 

دخترهمسایمون هرخواستگاری براش میومد تا اوکی میشد قرارمحضرمیزاشتن طرف یاتصادف میکرد یامیسوخت یا میمرد کلا بنام شده بود همه ترسیده بودن ازش طفلکیو حتی پدریکی ازخواستگاراش گفته بوداین نیومده اینقداثرمنفی داره بیادچی میشه

سه نفرتوخانواده من خیلی چشم شوری دارن خودشونم میدونن 😂

موردای دیگه رو کار ندارم ولی کرونا واقعا ربطی به چشم زخم نداره چون همه درگیرش هستن

صدقه بده حتما و اسفند زیاد دود کن

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره همین طور من خودم وقتی میرم مغازه بعدچنددیقه مغازه پرمشتری میشه وخریدم میکنن حتی چندتامغازه دار م ...

منم بابام اینجوره مثه خودم

مثلا 11 شب میریم ساندویچ بخریم بخوریم وقتی خلوته ی دفههه شلوغ میشه

گف دوستم بم گفته بیا نیم ساعت بمون تو مغازم بت ماهی 1 تومن میدم 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اره واقعا برارفع اثرچشم باید بگی همون دیقه داره میگه ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله بعدسوره فلق ...

ینی نباید کسیو بیاریم خونمون کار کنه؟   خب ادم از کجا بفهمه چشم شوره طرف

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
من که خیلی زجر می کشم 😣😣 بچه ها مم چشم می زنم 😎😎 میگم خداروشکر دیگه سر ما نمی خورن از فرداش به ...

چشم زخم عزیز خیلی بدتره 

خودمم متاسفانه بی بروبرگرد تا یه بچه میبینم میگم وای چه نازه میخوره زمین 

خدا میدونه چقدر ناراحت میشم دیگه تو کوجه خیابون حواسم هست بچه میبینم فوری سرمو پایین میندازم 

ینی نباید کسیو بیاریم خونمون کار کنه؟    خب ادم از کجا بفهمه چشم شوره طرف

هرکسی ونه نه تنها براکارحتی برا دوستی خیلی دقت کنین تو رابطه هاتون حالانکه وسواس بگیری منزوی بشی ولی تاحدی رعایت کنین من نمیدونم چجوری ولی وقتی به یه نفرنگاه میکنم یه سری چیزا ازش به دلم میوفته اگه حس خوبی بگیرم باهاش دوست میشم و اینا امااگه حس بدی بگیرم درحدسلام خداحافظ جالبیش اینجاس تاحدودی حسم درست درمیاد یایه مکانی واردمیشم حس سنگینی تنگی نفس بعضی موقعا ترس یاسرخوشی یاحس خنثی دارم بااینکه توعمرم اونجانرفتم دست خودمم نیس این حسا خودش میادسراغم

دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد... تازه النگوهامو عوض کرده بودم بله برون خواهرم بود دو تا از فامیلا ...

وحشتناکه  حداقل یه ماشالله نمیگن 

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

بچه ها گفتن کلمه ماشا الله خیلی خوبه. که بعضی‌ها دریغ میکنن از گفتنش.

صدقه دادن. قرآن خواندن. فراموش نشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
آدمی که چشمش شوره از حسادتشه بعد بیاد ماشاالله بگه خواهر؟!!!

آره واقعا...آدمای حسود چششون شوره

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
راست میگی؟؟  من اینا ک میگن ما تو نی نی سایت از زندگیمون هیچی نمیگیم چون چشم میخوریم رو مسخره ...

اره والا دقیقا همین جوریه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...