2789
عنوان

چشم شور

844 بازدید | 73 پست

كيا اعتقاد دارن؟

من اعتقاد نداشتم اما چندوقته اعتقاد پيدا كردم

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

يه خانومي مياد خونمون كار ميكنه از وقتي اومده اتفاقات مختلف ميفته

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

اصلا بهش فكر نكرده بودم تا اينكه سري آخر بلافاصله كه رفت از خونمون فرداش زير و رو شديم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

كسي هست تعريف كنم؟

اعتقاد ندارم من برعکس من خاله ام اسپند دود میکنه یه مه درست میشه که چشم،  چشمو نمیبینه و تخم مرغ میشکنه که به نظرم فقط اسرافه🤐

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

ما ایرانیها عادت داریم اشتباهات خودمون رو به پای تقدیر یا چشم زخم بزاریم   چشم زخم وجود داره ولی نه دیگه اینقدر زیاد 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی                                هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

يه بار تو راه پله ها با بچه تو بغلم چنان پرت شدم پايين كه تمام سرم و كمرم داغون شد همسايه ها اومدن بالاسرم

اصلا بهش فكر نكرده بودم تا اينكه سري آخر بلافاصله كه رفت از خونمون فرداش زير و رو شديم

خوب نگوبیاد.معلومه که هرغریبه ای رو توخونه راه بدین همین میشه.خودت کارهاتوبکن.من که اصلا بدم میاد کسی کارهاموبکنه