2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست

من 

خهر وقت خواهر شوهرم میاد خونه یچیزی میترکه اول فک میکردم از یردی گرمیه بعد دیدم نه وقتی این میاد بعد به شوهرم گفتم باور نکرد تا اونم مطمعن شد حالا اونم می‌ترسه

یه اردک داشتم از جوجگی بزرگش کردم اومد ببینتش تا دیدش زیر گردن‌ ورم کرد بور شد افتاد مرد😐😐😐منم چشام 4 تا شد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بعدش لوستر اتاق خواب از سقف كنده شد و ريخت زمين پودر پودر شد شانس آوردم بچه ام تو اتاق نبود

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من به شدت اعتقاد دارم 

مخصوصا خودم خودمو خیلی چشم می زنم 😃😃😃

مثلا می گم چقدر رابطه ام با شوهرم خوبه و بحثمون نمیشه 🤓🤓🤓🤓

فرداش چنان بحثی می کنیم که بیا و ببین😁😁😁😁😁

من یه بار یه النگوی طلا خریده بودم بعد دخترعموم دیدش یه آه کشید گفت خوش بحالت 

خداشاهده یه دیقه بعدش النگوعه از وسط دو نصف شد...تازه خریده بودمش اصن یه جوری نصف شد انگار با قیچی بریده باشیش

هنگ کردیم هممون 

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

من اعتقاد دارم 

الانم چند روزه یه نظر تنگ چشم شور انداختتم بخدا .

مردم و زنده شدم دیگه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

سري آخر هم تا رفت فرداش شوهرم مريض شد و تست كرونا داد مثبت شد همش از اون روز كارم گريه اس خودمم تست دادم منتظر جوابم 

حالا شوهرم خونه مادرشه من خونه تنها و بچه م هم خونه مامانم يعني دارم خفه ميشم از غصه انقدر اين چند روز گريه كردم چشمام تاول شده

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

من اعتقاد نداشتم، تا اینکه یکی از فامیلا اومد خونه ام 

گفت خونه مال خودتونه؟ گفتم آره 

گفت ماشین دم در مال شماست؟ گفتم آره 

شوهرم دید ما دوتا زنیم رفت بیرون 

همین ک پاشو از خونه گذاشت بیرون شوهرم زنگ زد گفت موتور ماشین سوخت یه دفه 🤐🤐

ماشین هییییچ عیبی نداشت بی دلیل موتور اومد پایین 

ده روز پیش هم یکی دیگه اومد خونمون، همش یجوری نگام میکرد و می‌گفت هیکلت بیسته ها و فلان و اینا 

همین ک رفت بیرون از بالا پله ها پرت شدم بیست پله رو اومدم پایین تا یه هفته نمیتونستم رو باسسن بشینم 

نابود شدم نابوووود 

خلاصه ک اعتقاد پیدا کردم 

به نظرتون از چشمه؟

تمام اتفاقات پشت هم افتاد

واينكه چيكار كنم اگه از چشم باشه

نميخوام هم خدايي نكرده تهمت بزنم حتي تو دهنم

تو ذهنم

من اعتقاد نداشتم، تا اینکه یکی از فامیلا اومد خونه ام  گفت خونه مال خودتونه؟ گفتم آره  گ ...

اي بابا چه بد

یا خدااااا خیلی مواظب باش پس

آره کلا ارتباطمو باهاشون قطع کردم  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت